Menu

Turneringsfodbolden er aflyst

image
Administrationen
22. maj 2020 kl. 08:52
Servicemeddelelse

 

Servicemeddelelse: Turneringsfodbold aflyst
Med undtagelse af herresenior 11-mands 1. holdsstrengen, altså 1. holdsrækkerne fra Københavnsserien og ned til Serie 5 (samt Serie 1, Pulje 3), der alle spiller helårsturneringer - så er alt øvrig turneringsfodbold nu endegyldigt aflyst.
Tirsdag aften valgte DBU Københavns bestyrelse, således at suspendere alle turneringsrækker med undtagelse ovenstående.
For FB’s vedkommende betyder det, at ingen hold kommer i kampaktion dette forår, med undtagelse af 1. Herresenior samt måske 1. Damesenior der i 1. Division sorterer under DBU og Kvindedivisionsforeningen, hvor der heller ingen afklaring er endnu.
Det betyder dermed også, at al børne-, ungdoms- og seniorfodbold, endegyldigt ikke kommer i gang på denne side af sommerferien.
Det kommer jo ikke som nogen overraskelse, men DBU København har holdt håbet oppe og kæmpet til det sidste med alternative turneringsprogrammer.
De øvrige lokalforbund som DBU Jylland og DBU Fyn havde ellers for længe siden meldt ud, at alle deres turneringer var aflyst. DBU Sjælland fulgte trop i sidste uge, men københavnerne har kæmpet kampen -lige indtil tirsdag aften.
I stedet pusler DBU K med at tilbyde alternative turneringstilbud, som man lige nu kalder “Sommerbold”. Vi ved for nærværende ikke mere om hvad det går ud på, men såfremt vi vurderer, at det kan være interessant, så sendes tilbud ud til trænere og ledere om deltagelse.
Alt, altså både det her mulige “Sommerbold” og 1. holdsstrengen på herresenior-siden, er selvfølgelig under betingelse af, at myndighederne åbner for turneringsfodbold samt at forsamlingsforbuddet ændres.

 

Luk