Menu

Prøveudsendelse på FB Indefra - Lyt her

image
Webredaktør
31. januar 2019 kl. 13:11
Første Podcast er ude nu

 

 

Prøveudsendelse på FB Indefra
Vi er nu på banen med vores allerførste Podcast, der har fået det faste navn FB Indefra. 
Planen er at gå i studiet en gang om måneden og vil indeholde alt om hvad der sker indefra de inderste geledder i klubben. 

Du kan lytte til den lige her på selve afspilleren:

Fast vært på FB Indefra vil være den 36 årige sportsjournalist Morten Kiersgaard Espersen, der pt. arbejder fortrinsvis som freelancer hos Ekstra Bladet Sport, hvor han dækker alle former for sport, men primært fodbold. Ved siden af EB Sporten har han siden 2014 skrevet for magasinet GOAL, hvor han har interviewet både udlandsprofessionelle danske spillere og Superliga-spillere med henblik på at ramme børn og unge. Fra 2008 til 2014 arbejdede jeg på både bold.dk og TV3 Sport, hvor han lavede utallige spillerinterviews til nettet. Endnu tidligere arbejdede han også lidt for Brøndby IF.
Første udsendelse der nu er ude på SoundCloud, er en prøveudsendelse, hvilket er vigtigt at understrege. Vi har meget at lære endnu, med alt lige fra teknik, lyd, sikkerhed og indhold, hvilket også betyder at vi kun bliver bedre. Vi har en målsætning om at programmet skal være uformelt, loose og tilbagelænet, men samtidig skal det være et seriøst og interessant produkt.
I FB er vi i forvejen yderst aktive på de sociale medier og reacher på ugentlig plan rigtig mange mennesker og i kølvandet på denne SoMe-strategi, kobler vi nu Podcasting oveni - og som en af de første amatørfodboldklubber på landsplan. 
Podcasts er i forvejen blevet til et af de mest benyttede medieplatforme. Stort set alle mennesker lytter til Podcasts nu om dage. På jobbet, på vej i bilen, en stille stund derhjemme om aftenen osv.
Det konkrete indhold under optagelserne og indspilningerne af vores Podcasts, kan være med alle mulige interessenter, lige fra børne-, ungdoms og seniortrænere, til bestyrelsesmedlemmer, udvalgsmedlemmer, ledere, ungdoms- og seniorspillere, både interne og eksterne samarbejdspartnere, sponsorer mv. 
I denne første (prøve)udsendelse har Morten Kiersgaard Espersen besøg af sin kommende assistent på programmet, daglig leder Martin Busk, samt den erfarne Daniel Sichlau, der var konferencier ved FB Award den 3. november 2018. 
De tre taler om FB Award, hvordan aftenen forløb og deres indtryk af selve showet. Endvidere tales der om de seneste nyheder fra de indre linjer i klubben, både nye kunstgræsbaner, nyt klubhus og den kommende generalforsamling. Eftersom begge gæster er Liverpool-fans, er der naturligvis også flettet lidt om Englands nummer 1. 
Udsendelsen er kvit og frit tilgængelig på SoundCloud og kommer ligeledes til at være tilgængelig i iTunes og på Spotify.
Spred gerne budskabet og nævn udsendelsen for din holdkammerat, dine forældre eller dine børn og for alle andre. 
Næste udsendelse skydes i marts måned, forud for vores U17 Drenges vigtige og fede pokal-kvartfinale mod et af Danmarks bedste U17-hold fra FC Nordsjælland. Her hiver vi cheftræner Martin Teglman i studiet til en snak om holdet, deres spillestil, forventningerne op til både pokalkampen og den kommende sæson i U17 Øst 2. 


Følg FB Indefra på SoundCloud og lyt til den første udsendelse på afspilleren her ovenover eller via dette link

 

Luk