Menu

Påskefrokost | IBG x FB

image
Webmaster
10. april 2024 kl. 13:54
Generationsmøde

 

Forsinket påskefrokost | IBG x FB
Cirka 10 mandlige beboere fra Plejehjemmet Ingeborggården og små 20 spillere inklusive trænerteamet fra FB’s 1. Herresenior mødtes mandag eftermiddag til en forsinket påsekfrokost i Generationernes Frederiksberg.
Der var en yderst lækker påskeanretning fra Ingeborggårdens køkken og god stemning, hvor snakken flød på smukkeste vis på tværs af generationer.
Der blev drøftet alt fra førsteholdets egne kampe og præstationer til de ældre herres egne erfaringer med fodbold, hvor der blandt andet var røverhistorier fra gamle dage hos Lolland Falsters stolthed B1901.
Efter spisningen blev der afviklet en quiz som alle bød flot ind på - og selvom Anders Østerskov Knudsen var tæt på at koste sit hold sejren med et forkert svar på hvilken dansk fodboldspiller der har vundet DM flest gange, så var det alligevel ‘Hold 1’ med blandt andre cheftræner Christian Meinertz og Erik der er beboer på plejehjemmet, der vandt quizzen. Det endte dog tæt mellem dem og ‘Hold 2’ hvor den bornholmske bomber, Rasmus Kristensen, Jonas Bondehøj og Kjeld fra Ingeborggården, ellers også viste sig frem i ren særklasse.
Der er i samfundet i dag meget debat om at de ældste ældre, især nogle mænd, er ensomme og savner fælleskaber, som de ældste ældre kvinder generelt er bedre til at finde og mødes i. Mandag var et stærkt eksempel på hvordan nye fællesskaber kan opstå.
En særlig stor tak skal lyde til Frederiksberg Kommunes Kultur & Fritidsforvaltning samt Advokatfirmaet Erbil G.E. Kaya, for at spille en vigtig rolle i at aktiviteter som disse kan finde sted.
Vi er først lige begyndt …
Luk