Menu

Nyt bestyrelsesmedlem valgt ind

image
Webmaster
07. marts 2019 kl. 12:46
Christian Kjærgaard ny i bestyrelsen

 

 

Nyt medlem til bestyrelsen valgt ind

 

Ved FB's generalforsamling sidste torsdag, havde bestyrelsen indstillet til at man blev udvidet med et enkelt bestyrelsesmedlem, således at den fremadrettet består af 7 medlemmer. 

Bestyrelsen havde indstillet den mangeårige årgang 2005-træner Christian Kjærgaard og han blev enstemmigt valgt ind af forsamlingen. 

Christian Kjærgaard er 49 år gammel og ejer af Merricks Catering, beliggende i Kødbyen.

Han har tre børn, nemlig Nathalie på 24 år, der læser til sygeplejerske og bor i Rødovre med sin kæreste, samt de to FB-drenge, Elliot på 14 år der spiller på U14 årg. 05 A1 Øst-holdet og går i 7. klasse på La Cour Vej Skole samt lille Otto på 2 år, der går til Tumlingebold. 

Christian Kjærgaard glæder sig over valget som han betegner som ærefuldt og siger om sine ambitioner med bestyrelsesarbejdet:

-Mine ambitioner i forbindelse med bestyrelsesarbejdet er sammen med resten af bestyrelsen, at fortsætte den udvikling som klubben har været inde i, i de seneste år. Jeg vil gerne prioritere, at vi får sat nye ungdomshold godt i gang og sammen med Mikael Bonde (sportslig børneleder, red.) hjælpe forældretrænerne med både det praktiske og teoretiske omkring børnefodbolden. 

-Derudover vil jeg gerne være med til at sikre, at hverken klubben eller vores medlemmer “lider” under byggeriet af vores nye klubhus og vores midlertidige ophold i pavillonerne på FIU's Parkeringsplads. 

-Til sidst glæder jeg mig bare til at være med til at sætte præg på en af landets største fodboldklubber og værne om den glæde og begejstring som den bringer til unge som gamle. 

Christian er valgt ind på en 1 årig bestyrelsespost og stiller dermed op til valg hvert år. 

Vi byder Christian hjertelig velkommen og ser frem til det kommende samarbejde. 

 

 

Luk