Menu

Ny partner i FB: Amaronespecialisten

image
Martin Busk
04. april 2024 kl. 09:31
Ny partnerskabsaftale

 

Nyt Partnerskab - Amaronespecialisten
Vi har netop indgået endnu en ny og meget glædelig partneraftale, denne gang et frugtbart et af slagsen, i og med at den nærliggende ‘Amaronespecialisten’ er blevet ny Guldpartner i FB.

MwineM - der er det officielle firmanavn bag Amaronespecialisten, er beliggende på Peter Bangs Vej 105, hvor der i den grad er fokus på top kvalitet og god service.
Ejer er den 60-årige Mikael Lyng, der efter flere års forelskelse, i november 2004 udgav en bog om Amarone. Bogen opfyldte et behov for information om Amarone-vine. Den resulterede i en masse kontakter til producenter i regionen Veneto hvor Amaronevine fremstilles og herefter begyndte Mikael Lyng selv at stå for importeringen med fair priser, en mindre avance samt en høj kvalitet, hvilket læner sig gevaldigt op af FB’s værdier som fodboldklub.
Desuden er Michael Lyng medejer af det svenske firma ‘Vinupplevelser’ hvor han arrangerer all inclusive-vinrejser i den luxuriøse ende med rejser til blandt andet Valpolicella (Amarone-rejser), Champagne, Bourgogne, Piemonte (Barolo / Barbaresco-rejser), Toscana (Brunello / Chianti og Bolgheri-rejser), Ribera / Rioja-rejser, Priorat / Cava-rejser samt ‘ABC rejsen’ (Amarone, Barolo, Champagne), der også fungerer som flagskibet.
Mikael Lyng udtaler i forbindelse med sit nye Guldpartner-sponsorat:
-Jeg ønsker at støtte ungdommen og sporten, som begge er hjørnesten i vores lokalsamfund. Sport er ikke bare motion, det er også en vej til sundhed og udvikling for vores unge mennesker. Samtidig ønsker jeg at passe på vores nærmiljø og er derfor glad for at indgå i dette partnerskab med Frederiksberg Boldklub og deres lækre lokaler i det flotte klubhus på Jens Jessens Vej.
FB’s virksomhedspraktikant Mads Christensen, der som bekendt læser til markedsføringsøkonom på Copenhagen Business Academy, har stået i spidsen af det nye partnerskab.
For nylig var han sammen med klubbens daglige ledere Malte Meier Carlsen og Martin Busk en tur forbi Mikael Lyng og Amaronespecialisten, for at prøvesmage diverse lækre vine, efter at den endelige aftale var indgået.
I den forbindelse udtalte Mads Christensen:
-Vi hæver glasset for et nyt partnerskab med vores lokale og nye vinhandler, Amaronespecialisten. Sammen ser vi frem til at skabe uforglemmelige oplevelser oppe i vores Café 1912 gennem blandt andet vinsmagninger og andre arrangementer.
-Mulighederne er mange, og vi er begejstrede for at prioritere samarbejder med lokale partnere. Det er partnerskabet mellem FB og Amaronespecialisten et smukt eksempel på. En stor tak skal lyde til Mikael for hans allerede store engagement og samarbejde.
Vi glæder os til at starte rejsen op med Mikael Lyng og Amaronespecialisten. I den forbindelse skal Mads Christensen, der afrunder sit praktikophold i FB i slutningen af denne uge, have en kæmpe tak for indsatsen omkring det nye flotte partnerskab.
Luk