Menu

FB-lyd: Vi taler om damernes oprykning

image
Webmaster
18. juni 2019 kl. 14:10
Ny Podcast ude - FB Indefra

 

 

Ny udsendelse af FB Indefra er nu på gaden

 

Vi er nu ude med endnu Podcast-udsendelse, der som bekendt har det faste navn FB Indefra. 
Vi har haft højaktuelt besøg af vores trænerteam på 1. Damesenior, der taler om oprykningen til 1. Division. 

Du kan lytte til den lige her på selve afspilleren:

 

Vores faste vært på FB Indefra er sportsjournalist Morten Kiersgaard Espersen, der arbejder fortrinsvis som freelancer hos Ekstra Bladet Sport, hvor han dækker alle former for sport, men primært fodbold. Ved siden af EB Sporten har han siden 2014 skrevet for magasinet GOAL, hvor han har interviewet både udlandsprofessionelle danske spillere og Superliga-spillere med henblik på at ramme børn og unge. Fra 2008 til 2014 arbejdede jeg på både bold.dk og TV3 Sport, hvor han lavede utallige spillerinterviews til nettet. Endnu tidligere arbejdede han også lidt for Brøndby IF.
Dette er den fjerede udsendelse og vi har haft fine lyttertal på dem alle, men vil gerne have endnu flere. 
Lyt derfor til vores seneste udgave af FB Indefra - hvor vært Morten Kiersgaard Espersen, der assisteres af daglig leder Martin Busk, har besøg af trænerteamet på 1. Damesenior, Kenneth Ellegaard og Alexander Olsson.
I fællesskab gennemgår vi 99,9 procents oprykningen for damerne, efter søndagens sejr over FC Damsø og taler blandt andet om, hvorfor det ikke er helt 100 procent endnu. Vi taler også om selve holdet, om spillerne og om træningen. 
Det blev til i alt små 40 minutters hyggeminutter i studiet. 
Som et fast indslag i FB Indefra byder vi også på ‘siden sidst’ og runder blandt andet både status på pokalturneringerne for både herrerne og damerne, ungdommens fælesrækker, de nye kunstgræsbaner og en ny sportslig ungdomsleder. 
Helt bestemt et lyt værd.
Du kan lytte til udsendelsen via Apples iTunes her 
Du kan også gå til den på Spotify her
Endelig skal Android-brugere naturligvis heller ikke snydes. Du kan finde udsendelsen på ‘Podcast Addict’
Spred gerne budskabet og nævn udsendelsen for din holdkammerat, dine forældre eller dine børn og for alle andre i din omgangs- og bekendtskabskreds. 
Luk