Menu

Årets Træner-Leder Pris 2019 blev uddelt

image
Administrationen
09. marts 2020 kl. 09:14
Prisen gik til Michael Søby

 

 

Uddeling af Træner-Leder Prisen 2019
Modtager af Træner/Leder-Prisen 2019, Michael Søby - kunne desværre ikke være til stede ved årets generalforsamling, da han var med sin kone til Malurt-koncert i Store Vega.
Derfor kom Michael Søby live igennem på en direkte telefonforbindelse lige før Michael Falch og drengene gik på scenen og diskede op med hits fra fortiden.
Det var 17. gang at prisen blev uddelt - og den samlede oversigt over prismodtagerne kan ses her
Talen fra administrerende leder Martin Busk, lød således:
Årets Træner/Leder-pris går til Michael Søby, der på 6. år sidder i FB’s Ungdomsudvalg.
Han trænede forud for det, sin egen søn på et børnehold i årgang 2003 og da han syntes at nu var det på tide at stoppe, tilbød han selv sin hjælp andetsteds i klubben. Han blev foreslået at træde ind i FB Fondens bestyrelse, men på trods af at han selv er revisor og dermed er lige så “kedelig” som de er, så mente han, at han bedst kunne bidrage i vores børne- og ungdomsafdeling - og sådan blev det så. 
Michael startede derfor ud i Ungdomsudvalget, med en titel som “ad hoc-medlem”, hvor han typisk tog de opgaver som ingen andre havde mod på. 
Ingen udfordringer hverken var eller er for store for ham. 
Michael vil gøre - næsten - alt i klubbens tjeneste. Han bidrager til god stemning, gode ideer, og er ikke bange for at tage fat. 
Det er frivillige som ham, vi inderligt bør hylde.
Konkret får Michael dog prisen for sin indsats som leder igennem 2019, men allerede i 2018, ændrede hans “ad hoc”-titel sig til en titel som “Materialeforvalter”. 
Her påtog han sig nemlig den store og ret så tidskrævende opgave, at være den person som mere end 50 børne- og ungdomshold og dermed over 100 trænere, skal sende en e-mail, i tilfælde af, at man mangler kegler, bolde, boldnet eller veste. 
Michael sørger så for, at komme ud i klubben, finde de bestilte remedier frem og fylde op i holdenes skabe. 
Denne opgave tog han med sig ind i 2019, hvor opgaven blev noget mere tidskrævende, i og med at banerne stod under ombygning til nye kunstgræsbaner, hvilket medførte større svind i bolde, da de ikke måtte hentes inde bag byggehegnet på den afspærrede byggeplads. 
Men derudover påtog han sig i starten af året også en ny titel ovenpå titlen som materialeforvalter. 
Han blev nemlig også kursus- og uddannelsesansvarlig for vores mange børne- og ungdomstrænerne. Her står han for udsendelse af kursuskataloger og materialer, fører dialog med trænerne om uddannelse samt står for tilmeldinger af trænere til selve kurserne. 
Michael løfter dog fortsat ad hoc-opgaver ved fx. børnenes Klubdage, han arrangerer træner-grill aften ved Lions Cup i Kalundborg i Pinsen hvor han også står for busafgangene og fordelingerne af holdene i busserne, han udfærdiger flotte PowerPoints til det stort anlagte FB Award-show i Frederiksberg Hallerne, han står for underholdningen ved ungdomstrænernes julefrokost og udfærdiger billeder og videoer til vores sociale medier. 
Ved FB Award i 2012, blev Michael kåret til Årets Børnetræner, da han var træner for 03-Rød, hvor sønnike Jonathan spillede. En titel han stadig er helt enormt stolt af og beæret over. Hvad han dog godt ved er, at han nok mest modtog den pris, fordi han indgik i et trænerteam med en virkelig dygtig fodboldtræner. 
Han er dog nu blevet holdansvarlig for sønnikes hold igen, der til den kommende sæson er tilmeldt med et lukket seniorhold, så hvem ved om vi snart får gavn af Michael i vores seniorafdeling også? 
Michael Søby er en kæmpe og uvurderlig hjælp på alle disse områder. Han er god som dagen er lang og en fantastisk og sej klubmand der sjældent siger nej til en opgave - og vi er ham meget taknemmelig for sin store frivillige indsats.
Stort tillykke til Michael Søby.
Luk