Onlineindmeldelse (13-99 årige)

Online-indmeldelse - for nye medlemmer 13-99 år

OBS! INDMELD DIG IKKE VIA DETTE LINK, HVIS DIT BARN ER MELLEM 0 OG 12 ÅR - HVIS IKKE DU HAR FÅET ANVIST ET LINK VIA INDKALDELSE PÅ E-MAIL. VI HAR NEMLIG VENTELISTER OG OPSKRIVNING SKAL FØRST SKE HER

Klik på dette link for indmeldelse

OBS! Kr. 150,00 er et indmeldelsesgebyr og ikke selve kontingentet.

Efter du har foretaget din online-indmeldelse i linket herover og samtidig betalt kr. 150 i indmeldelsesgebyr, er du officielt blevet medlem af FB.

Kontingentopkrævningen vil ske pr. den næste 1. i den kommende måned, enten ved at beløbet trækkes automatisk via dit betalingskort eller via en e-mail med et betalingslink til fremtidig automatisk korttræk. Trækkes du ikke automatisk, så vær opmærksom på mailen med betalingslinket, da den kan havne i spamfilter/uønsket post.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse, tilmelder du dig samtidig et abonnement i klubben, som gør at FB trækker kommende kontingentopkrævninger på dit betalingskort. Dine kortoplysninger opbevares ikke af hverken FB eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartnere, der alt efter dit kort, er QuickPay, Clearhaus eller NETS.

Vejledning trin for trin kan ses i videoen her:

Kontingentsatser pr. 1/3 2021: KLIK HER