Menu

Procedurer for spillercertifikater

 

Indmeldelse, udmeldelse og spillercertifikat

Indmeldelse: 

Hvis du ønsker at blive indmeldt i FB skal du klikke her og udfylde din online-indmeldelse samtidig med at du skal betale et indmeldelsesgebyr på kr. 150,00

For børne- og ungdomsspillere gælder det dog, at man som myndig forælder, FØRST skal udfylde onlineindmeldelsen i dét øjeblik ens barn er blevet anvist en plads fra ventelisterne eller afdelingslederen

Såfremt man IKKE er opskrevet på ventelisten - så læs nærmere og opskriv dig her og mod et opskrivningsgebyr på kr. 100,00


For nye seniorspillere skal man anvises et hold af via vores formular for nye spillere her - og når dette er sket, så går man til onlineindmeldelsen her og foretager sin indmeldelse og betaling af indmeldelsesgebyret.Udmeldelse:


Hvis du ønsker at udmelde dig af Frederiksberg Boldklub, så se her

Udmeldelse skal ske senest på forfaldsdatoen/betalingsfristen (forfaldsdatoen er den 1/3 og 1/8 for de to årlige kontingentperioder). 

Herefter anses udmeldelsen ikke for rettidigt modtaget og der skal betales kontingent.

Udmeldelse meddelt til træner/holdansvarlig anses ikke som gyldig udmeldelse, ej heller skriftligt. Automatisk udmeldelse ved opløsning af fx. et lukket seniorhold, sker ikke. Medlemskabet er individuelt og man skal foretage sin egen udmeldelse. Udmeldelse kan kun ske via linket øverst. 

Kontingent for uforbrugt periode refunderes ikke. Dette gør sig gældende såvel den 1/3 og 1/8 som senere i kontingentperioden.

Såfremt der er betalt kontingent for perioden og udmeldelse sker rettidigt, så skal der rettes henvendelse til klubbens kasserer på kasserer@frederiksberg-boldklub.dk med anmodning om en tilbagebetaling af det til tiden betalte kontingent.

 Spillercertifikat:

Hvis du eller dit barn skifter til en anden klub, skal din nye klub anmode om at få dit eller dit barns spillercertifikat overført elektronisk. Overførslen af spillercertifikatet kan kun ske såfremt der ikke skyldes kontingent. 

Såfremt et (udmeldt) medlem, ikke er i restance i FB, godkendes anmodningen fra den nye klub. 

Bemærk: har du spillet turneringsfodbold i et turneringshalvår for FB, er du spærret for i samme turneringshalvår at spille for en anden klub. 

 

Kontakt vedrørende spillercertifikater:

Kasserer, Jørgen Andersen:
Tlf.: 36 16 34 16
kasserer@frederiksberg-boldklub.dk

Luk