Menu

FB-Skills starter ny periode

image
Webmaster
13. oktober 2021 kl. 10:48
Opstart i uge 43

 

FB-Skills starter ny periode i uge 43

 

I slutningen af 2020 startede vi FB Skills med stor succes. Samtlige 48 pladser på tværs af fire årgange, blev revet væk på et døgns tid. 

FB Skills gik i luften på baggrund af at en del forældre og spillere havde efterspurgt muligheden for at træne mere og træne oftere og det fik man så muligheden for via FB-Skills, for hhv. U10, U11, U12 og U13. 

Nu er vi klar med en ny omgang FB Skills, der går i luften lige efter efterårsferien og vil være adskilt således at U10 og U11 træner sammen om onsdagen, mens U12 og U13 træner sammen om torsdagen. Som noget nyt har vi denne gang med baggrund i tilbagemeldinger og evalueringer, valgt at opdele drenge og piger, således at pigerne på U11, U12 og U13 nu får en samlet men særskilt Skills dag. 

-Med tanke på den store succes da vi startede projektet, er det kun naturligt for os at blive ved med at tilbyde mere af det gode. Vi pusler generelt med rigtig mange spændende nye tiltag og projekter, hvor vi ønsker at så mange spillere som muligt, spiller mest muligt fodbold og her er FB Skills en af de afgørende faktorer i den målsætning, siger ungdomsformand Max Wettendorff og fortsætter:

-Vi har været lidt ramt på ressourcer i forhold til alt det andet og vigtige ungdomsarbejde, men det er løst ved at ansætte vores Head of Coaching Jacob Christensen på flere timer, således at han kan stå i spidsen af FB Skills - og jeg er meget glad for at vi fortsat tilbyde noget mere end det vores spillere i forvejen får. FB Skills er heldigvis bygget sådan op, at det er for alle uanset niveau og det er især glædeligt for mig at pigerne nu kan få mulighed for at træne ekstra for dem selv, så de ikke er blandet med drengene længere.  

FB Skills afvikles én gang om ugen for hver gruppe - og det sker med fokus på forskellige temaer og undertemaer, som afslutninger, førsteberøringer, dribling og finter, motorik, vendinger og cuts samt spilforståelse. 

FB Skills bliver på drengesiden forestået af Head of Coaching Jacob Christensen samt U11-træner Tobias Bjergmann, mens Jacob Christensen tager sig af pigetræningen på egen hånd. 

 

Man kan læse mere om FB-Skills for U10 og U11 drenge her - herunder formål, indhold, fokusområder, træningsdage og tilmelding.

Man kan læse mere om FB-Skills for U12 og U13 drenge her - herunder formål, indhold, fokusområder, træningsdage og tilmelding.

Man kan læse mere om FB-Skills for U11, U12 og U13 piger her - herunder formål, indhold, fokusområder, træningsdage og tilmelding.