Menu

Fjord Cup 2023 | Betaling

 

 

Her (klik på linket) kan du betale for Fjord Cup 2023

 

Brev til tilmeldte spillere og forældre:

 

Betaling til Fjord Cup 2023

 

Som de fleste efterhånden bør vide, så er årets Lions Cup desværre aflyst. Deres stævneledelse meddelte dette til os den 13. april.

Siden har vi arbejdet stenhårdt på at finde et alternativ. North See Football Cup i Ringkøbing var længe i spil, men de kunne ikke garantere eller opfylde vores ønske om at alle vores 15 hold skulle med.

Men pludselig kom Fjord Cup i Slangerup, ind i billedet og glædeligvis har de kunne garantere os omtrent samme set-up både socialt og sprtsligt som vi er vant til fra Kalundborg. 

For nylig er dit barn blevet tilmeldt med mundtligt tilsagn via dit barns fodboldholds træner. Nu er tiden kommet til selve egenbetalingen. 

Stævnet er et breddestævne med plads til alle lige fra første- til fjerde hold, til pige- og drengehold - og er arrangeret af Slangerup og omegns Idrætsforening (SOIF), Frederikssund Forenede Boldklubber (FFB) og Jægerspris IK (JIK). Det er femte gang at stævnet afholdes.

I alt 15 ungdomshold fra FB skal afsted på årets tur. Alle FB-hold indkvarteres og bor i klasselokaler fra fredag eftermiddag til mandag på den samme skole, så vi dermed har vores helt egen koloni.

Der bliver helt sikkert tale om fire hyggelige dage med gode sociale og sportslige oplevelser og stævnet et en unik mulighed for at styrke sammenhold og kammeratskaber.

FB’s aktivitetsudvalg og sportslige ungdomsledelse deltager ligeledes på turen. 

Hvornår:
Fra fredag den 26. maj, hvor der er afgang i busser fra klubhuset kl. 17.00, til mandag den 29. maj, hvor busserne kører hjem til Frederiksberg ud på formiddagen, efter nedpakning, oprydning og morgenmad.

Pris:
Turen koster kun kr. 1.000,00 pr. spiller.

I alt dette er følgende inkluderet:

-Bustransport til og fra Slangerup
-Shuttlebusser mellem skole og spillesteder samt spisested
-Holdtilmeldingsgebyr
-Tre overnatninger på lokal skole
-Fuld forplejning (morgenmad, frokost, aftensmad)
-Præmier

FB yder et større tilskud til turen, som gør at prisen kan holdes nede på kr. 1.000,00 pr. spiller.
Selve egenbetalingen på kr. 1.000,00 sker via dette betalingssystem, hvor man skal benytte sit barns (eller hvis du er træner/leder; ens eget) DBU-login.

OBS! Betalingen er bindende og kan ikke refunderes efter den 10. maj 2023. Dette er stævneledelsens betalingsbetingelser (ikke vores)

Mange hilsner fra,

FB’s aktivitetsudvalg og sportslige ungdomsledelse, bestående af Max Wettendorff (Ungdomsformand), Hanne Kjærby (Ungdomsudvalgsmedlem), Michael Søby (Ungdomsudvalgsmedlem), Mai Hørmann Jensen (Social koordinator), Henrik Dau Frederiksen (Trænerinstruktør), Mike Kirkegaard Friang (Head of Coaching), Jacob Christensen (Head of Youth), Jonas Skrydstrup (Head of Kids) og Martin Busk (Administrerende leder & Talentchef).

Luk