Menu

Fodboldfestival ser dagens lys

image
Webmaster
04. maj 2021 kl. 08:33
Fodboldstævne i uge 31

 

 

Fodboldfestival på Frederiksberg i skolernes sommerferies sidste weekend 

 

 
Vi er gået sammen med F.C. København, KB og FA2000 om et stævne for U7 til U10, der afvikles på Jens Jessens Vej, lørdag og søndag den 7.-8 august 2021.
Stævnet kaldes for ”Fodboldfestival” og vil have fokus på fairplay, sjov, fælleskab og leg.
 
Stævnet afvikles for de kommende U-betegnelser efter sommerpausen og ser således ud: 
  • U10 = årgang 2012 
  • U9 = årgang 2013 
  • U8 = årgang 2014 
  • U7 = årgang 2015 
Der spilles 5v5 på 5-mandsbaner og der vil være inddeling på niveauer i de enkelte rækker.
Tilmelding:
Alle relevante FB-hold har fået tilsendt tilbud om gratis deltagelse
Antal kampe:
Alle hold er garanteret minimum 3 og maksimum 4 kampe pr. dag. Vi bestræber os på, at alle hold spiller lige mange kampe, uanset antallet af vundne eller tabte kampe. Vi holder os indenfor DBU’s anbefalede spilletid pr. dag, dvs. maksimalt 80 minutter.
Deltagere pr. hold:
Et hold kan bestå af op til 8 spillere, hvoraf 5 må være på banen samtidig.
Fokus på Fairplay:
Vi vil ved stævnet gerne sætte fokus på det at være en god ven/veninde på og uden for banen. Til selve stævnet italesættes fairplay-begreberne og der uddeles løbende fairplay-nomineringer for netop at give børnene en oplevelse af, at der er fokus på deres opførsel på banen og for at de bliver bekendt med fodboldens værdisæt for fairplay.
 
Leg, sjov og fællesskab:
F.C. København medbringer en lang række aktiviteter i den store Fanzone som grænser op til stævnebanerne. Her vil der være rigeligt plads til at boltre sig på og prøve de mange forlystelser undervejs i weekenden. I fællesskab med Restaurant Granen og Frederiksberg Hallernes Restaurant, vil der blive tilbudt et bredt sortiment af mad og drikke som kan nydes i familieområdet med tilhørende opsatte borde og bænke.
Covid-19:
Vi følger Covid-19 restriktionerne tæt, og festivalen afvikles kun, hvis der ikke er restriktioner for udendørs aktiviteter.
 
Vi håber at Frederiksberg Fodbold Festival 2021 vil appellere til hele familien og samle unge og ældre omkring det sociale fællesskab på Frederiksberg.
Mange hilsner fra
FCK, KB, FA2000 og FB