Menu

Der åbnes nu op for tilskuere

image
Bestyrelsen
06. maj 2021 kl. 21:45
Publikum igen tilladt

 

 

Fredag åbnes der igen for adgang på Jens Jessens Vej 

 

Endelig åbnes der igen op for adgang for forældre og øvrige publikummer. 

Vi har nemlig sammen med Frederiksberg Idræts-Union (FIU) besluttet, at vi nu, med et forsamlingsloft sat op til 75 personer, endelig åbner op for publikum til både træning og til kampe på Jens Jessens Vej fra og med i morgen, fredag den 7. maj.
Dermed har forældre, tilskuere og andre publikummer nu igen adgang til fodboldbanerne.

Det sker på følgende forudsætninger og krav, som alle bedes efterleve 100 procent:
 • Det samlede antal personer, der er en del af aktiviteten på en bane, må ikke overskride forsamlingsloftet
 • Tilskuere skal opholde sig i afmærkede områder
 • Disse områder afmærkes af trænere/holdansvarlige med toppe/kegler 
 • Ophold i de afmærkede områder, gælder både ved træning og kampe  
 • Ved kampe vil der også blive afmærket et område til udeholdets forældre/tilskuere
 • Tilskuere skal inde i de afmærkede områder holde mindst 1 meters afstand imellem sig
 • Det skal være tydeligt hvilken bane de afmærkede publikumsområder er i tilknytning til
 • Der skal være god afstand til de øvrige baner, hvor der er aktiviteter
 • Tilskuere bliver  betragtet som en del af den aktivitet de er tilskuere til 
Efter weekenden vil vi sammen med FIU, evaluere hvordan det er gået med adgang for publikum og om nødvendigt enten tilrette restriktionerne eller fjerne dem helt igen, hvis det viser sig, at ingen eller kun få hold og deres tilskuere, har kunne styre det.
 
Bemærk! Efter en korporlig voldsepisode med kvælertag til følge på en af vores Coronavagter i sidste weekend, fra en tilskuer der nægtede at forlade anlægget, vil der i denne weekend være professionelle vagter hyret ind fra et vagtfirma, til stede på anlægget på Jens Jessens Vej, der kan skabe tryghed for såvel ansatte/klubansvarlige som FIU’s personale. Denne ordning vil ligeledes blive evalueret efter weekenden.

OBS! Ovenstående gælder kun for anlægget på Jens Jessens Vej og ikke på Frederiksberg Stadion, hvor vores 1. Damesenior spiller i 1. division under en særlig protokol for professionel idræt, hvor vi aktuelt ikke tillader adgang for tilskuere - samt vores 1. Herresenior i Københavnsserien, hvor der er plads til i alt 38 tilskuere. Det kommer vi sandsynligvis til at tilbyde mod forhåndstilmelding, men der er vi endnu ikke helt i mål. 

Udregning af antal:
 • En 11-mandskamp bør aldrig have flere end 35 aktører i alt (2 x 14 spillere, 2 x 3 trænere/holdledere og 1 dommer), det giver mulighed for op til 40 tilskuere. 
 • En 8-mandskamp ungdom, bør aldrig have flere end 29 aktører i alt (2 x 11 spillere, 2 x 3 t trænere/holdledere og 1 dommer), det giver mulighed for op til 46 tilskuere. 
 • En 7-mandskamp senior, bør ikke have flere end 25 aktører i alt (2 x 10 spillere, 2 x 2 trænere/holdledere og 1 dommer) det giver mulighed for op til 50 tilskuere. 
 • En 5-mandskamp på én bane ad gangen - selvom det er et stævne med i alt fire fremmødte hold, bør ikke have flere end tilsammen 21 aktører (2 x 8 spillere, 2 x 2 trænere og 1 dommer), det giver mulighed for op til 54 tilskuere. 
 • En 3-mandskamp på én bane ad gangen - selvom det er et stævne med i alt fire fremmødte hold, bør ikke have flere end tilsammen 17 aktører (2 x 6 spillere, 2 x 2 trænere og 1 dommer), det giver mulighed for 58 tilskuere. 
Fodboldens Coronaregler:
Selvom Folketingets partier har vedtaget en yderligere genåbning for idrætsaktiviteter gældende fra i dag, torsdag den 6. maj 2021, har vi desværre fortsat ikke modtaget de retningslinjer, som idrætsorganisationerne har aftalt med de centrale myndigheder.
DBU har ellers hele dagen arbejdet på at få klarhed over de mulige nye retningslinjer, men vigtige afklaringer lader desværre stadig vente på sig fra Kulturministeriet.
Dermed er 'Fodboldens Coronaregler' heller ikke blevet opdateret endnu - og derfor er de ”gamle regler" stadig gældende, indtil vi får klarhed og svar. Disse regler kan læses her og bedes fortsat efterleves.

Vi ønsker alle en god fornøjelse og et glædeligt gensyn med banerne.
Bestyrelsen,
Frederiksberg Boldklub