Onlineindmeldelse (13-99 årige)

Online-indmeldelse - for nye medlemmer 13-99 år

OBS! INDMELD DIG IKKE VIA DETTE LINK, HVIS DIT BARN ER MELLEM 0 OG 12 ÅR - HVIS IKKE DU HAR FÅET ANVIST ET LINK VIA INDKALDELSE PÅ E-MAIL. VI HAR NEMLIG VENTELISTER OG OPSKRIVNING SKAL FØRST SKE HER

Klik på dette link for indmeldelse

OBS! Kr. 150,00 er et indmeldelsesgebyr og ikke selve kontingentet.

Efter du har foretaget din online-indmeldelse i linket herover og samtidig betalt kr. 150 i indmeldelsesgebyr, er du officielt blevet medlem af FB.

Kontingentopkrævningen vil ske pr. den næste 1. i den kommende måned, enten ved at beløbet trækkes automatisk via dit betalingskort eller via en e-mail med et betalingslink til fremtidig automatisk korttræk. Trækkes du ikke automatisk, så vær opmærksom på mailen med betalingslinket, da den kan havne i spamfilter/uønsket post.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse, tilmelder du dig samtidig et abonnement i klubben, som gør at FB trækker kommende kontingentopkrævninger på dit betalingskort. Dine kortoplysninger opbevares ikke af hverken FB eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartnere, der alt efter dit kort, er QuickPay, Clearhaus eller NETS.

Vejledning trin for trin kan ses her:

Trin 1:

Når du har klikket på linket "Indmeldelse i afdelingen" skal du vælge 1A eller 1B. Hvis du allerede har et DBU login (hvilket du har, hvis du har spillet i en anden klub inden for de seneste 2 år), så skal du vælge 1A og blot indtaste brugernavn og password. Hvis du er helt ny fodboldspiller, skal du vælge 1B.

Trin 2:

Her skal du gå i gang med at udfylde alle de tomme felter.

Husk at sætte flueben ud for at have læst og accepteret købsbetingelserne, for eventuel modtagelse af SMS'er og E-mails samt for at have læst og accepteret privatlivspolitikken.

OBS! Hvis ikke du har tidligere har været medlem af en anden fodboldklub, skal du finde "Ingen tidligere klub" i Dropdown-menuen.

Trin 3:

Her skal du gennemse dit køb og kontrollere at alle dine indtastede brugeroplysninger, inden du til sidst klikker dig videre på knappen "Fortsæt til betaling"

Trin 4:

Her stilles du videre til vores betalingspartner, QuickPay, hvor du skal udfylde dit kortnummer, udløbsdato og kontrolkode. Når du har udfyldt tallene korrekt, så bliver knappen "Opret abonnement" automatisk grøn. Denne klikker du på og så er du efter godkendt betaling nu nyt medlem af Frederiksberg Boldklub og du modtager en bekræftelse fra DBU på din oplyste mailadresse med de indtastede oplysninger, kodeord osv.

Kontingentsatser pr. 1/3 2021: KLIK HER