Onlineindmeldelse (13-99 årige)

Online-indmeldelse - for nye medlemmer 13-99 år

OBS!
INDMELD DIG IKKE VIA DETTE LINK, HVIS DIT BARN ER MELLEM 0 OG 12 ÅR - UDEN DU HAR FÅET ANVIST ET LINK VIA INDKALDELSE PÅ E-MAIL. - VI HAR VENTELISTER OG OPSKRIVNING SKAL SKE HER

Klik på dette link for indmeldelse

OBS! Kr. 150,00 er lig med indmeldelsesgebyr og IKKE kontingent. Efter du har foretaget din online-indmeldelse i linket herover og samtidig foretaget din online-betaling på kr. 150 i indmeldelsesgebyr, vil du modtage en kontingentopkrævning pr. e-mail med et betalingslink til automatisk korttræk.

Vær opmærksom på, at når du betaler denne indmeldelse, tilmelder du dig samtidig et abonnement i klubben, som gør at FB trækker kommende kontingentopkrævninger på dit betalingskort. Dine kortoplysninger opbevares ikke af hverken FB eller DBU - de ligger udelukkende hos vores certificerede betalingspartnere, der alt efter dit kort, er QuickPay, Clearhaus eller NETS.

Vejledning trin for trin kan ses her

Trin 1:

Dette kommer frem når du har klikket på linket "indmeldelse i afdelingen" - herefter går du i gang med at udfylde alle de tomme felter. Under "Brugerinfo" skal du selv danne dig dit eget brugernavn og password. Husk at sætte flueben ud for for modtagelse af SMS og E-mails.

OBS! Har du allerede et DBU login (hvilket du har, hvis du har spillet i en anden klub inden for de seneste 2 år), så skal du blot indtaste brugernavn og password.

Trin 2:

Her er et eksempel på hvordan din udfyldelse skal foretages inden du til sidst klikker dig videre på knappen "Indmeld nyt medlem"

Trin 3:

Her skal du kontrollere at alle dine indtastede oplysninger er korrekte, inden du til sidst klikker dig videre på knappen "Fortsæt og gå til betalingsside"

Trin 4:

Her udfylder du dit kortnummer, udløbsdato og kontrolkode. Når du har udfyldt tallene korrekt, så bliver knappen "Betal nu" automatisk grøn. Denne klikker du på og så er du efter godkendt betaling nyt medlem af Frederiksberg Boldklub og du modtager en bekræftelse fra DBU på din oplyste mailadresse med de indtastede oplysninger, kodeord osv.

Kontingentsatser pr. 1/3 2016