Menu

Ny Covid-19 opdatering fra FB

image
Bestyrelsen
10. september 2020 kl. 11:18
Nye Covid-19 restriktioner

 

Nyopdaterede Covid-19 restriktioner hos FB 
Kære børnespiller (og forældre til disse), ungdomsspiller og seniorspiller. 
Vi beder om en opstramning i henhold til Covid-19. 
En ny stramning er, at der for Frederiksberg nu er indført, at forsamlingsforbuddet er sænket til 50 personer. Dette gælder selvfølgelig også for os i FB. Fodboldbanerne er dog opstreget, således at vi ikke kommer til at have mere end 50 personer på en banehalvdel. 
Vi beder jer genlæse restriktionerne her: 
➡️ Mød dit hold, holdkammerater og trænere udenfor klubhusets matrikel og indhegningen, forud for træningsstart, på et aftalt spot eller område. 
➡️ Mød ikke op ved vores trappe og gangbro. 
➡️ Mød ikke indenfor indhegningen ved cykelparkeringen. Der er ophold forbud. Dette gælder også for forældre. 
➡️ Ophold dig ikke ved vores omklædningsrum hverken før eller efter træning.
➡️ Vent til det bliver dit holds tur, med at gå ind til gangbroen ved trappen ud mod banerne. 
➡️ Husk at spritte dine hænder af! Alt for mange af jer, børn, unge og ældre, er begyndt bare at vade forbi dispenserne ved gangbroen ind mod banerne.
➡️ Når træningen slutter, så gå ud af banerne henne ved bane 1 ved Frederiksberg Hallerne. Det er problematisk at alle der skal ud af banerne, går ud ved vores klubhus over gangbroen, for her skal nye hold ind.
➡️ Gå direkte hjem efter endt træning. 
➡️ Omklædningsrummene er stadig lukket, så klæd om hjemmefra. Der er spillere der klæder om på vores trappe foran klubhuset. Det er et absolut no go. 
➡️ Mødelokaler og cafélokale er fortsat lukket. Det er stadig ikke muligt at afholde spillermøder og sociale sammenkomster. Hverken i mødelokaler eller i klubhusets café. Et godt eksempel på hvorfor vi holder lukket, er et Oldboys-hold i anden fodboldklub, der i den forgangne uge har mødtes efter træning og kamp og sammen set landskampe. Syv af holdets spillere er nu ramt af coronavirus. 
➡️ Salg af vand, øl, sodavand, slik og chips på 2. sals terrasse er fortsat muligt. Vores medarbejder Pia, holder åbent mandage til torsdage fra 16.30 til 19.00. 
➡️ Ophold på trappen, medmindre man hurtigt skal op for at handle, er stadig ikke tilladt. 
➡️ Forældre har fortsat ingen adgang til træning. Der må stadig ikke komme forældre med ind til træning, ligesom andre heller ikke må benytte banerne til at spille på, mellem mandage og torsdage. Dette gælder fra eftermiddag til sen aften. 
➡️ Publikum til kampe: Kun efter disse foreskrifter, kan man stadig have forældre/publikum til sine kampe i weekenderne.
➡️ Symptomer, så bliv væk! Vi ser desværre eksempler på at medlemmer med (små)symptomer kommer til træning.
Vi beder jer meget indtrængende, om at overholde ovenstående regler. Konsekvensen er en total nedlukning af fodbolden, hvis ikke vi alle bidrager til at få strammet op.