Menu

Publikum og forældre til hjemmekampe

image
Administrationen
17. august 2020 kl. 11:37
Retningslinjer for publikum

 

Retningslinjer for publikum og forældre til hjemmekampe

 

De første kampe på Jens Jessens Vej blev afviklet i den forgangne uge og fra og med denne uge afvikles der en masse hjemmekampe.
Med andre ord, så går det for alvor løs nu.
Herunder følger et regelsæt for forældre og øvrig publikum til de hjemmekampe vi har.
Vi skal understrege, at overholdes nedenstående regler ikke, så lukker vi straks ned for adgang for forældre/publikum i lighed med vores naboklubber, der allerede har valgt sådan.
Vi er på forhånd også lettere skeptiske med om reglerne kan blive overholdt af alle, men vi har besluttet os for at give det en chance.
Ser vi forældre og øvrig publikum stå op i stedet for at sidde ned, modtager vi klager fra hallernes personale og overholdes de afmærkede områder og regler ikke, så vil der ikke længere være adgang for andre end spillere og trænere/ledere i forbindelse med hjemmekampene.
Til hjemmekampe på Jens Jessens Vej, må der i henhold til COVID-19, kun være publikum i specielt afmærkede områder. Disse områder må ikke være mellem to baner, der støder op til hinanden.
På Jens Jessens Vej betyder det, at vi som har hjemmebane, gerne må markere et eller flere områder, hvor der må være publikum, under forudsætning af, at disse områder er op mod et hegn og har en afstand på 2 meter til banen.
Et område kan f.eks. markeres med kegler. Publikum skal sidde ned med en afstand på en meter mellem hver publikum.
Hvis der ikke er fuld aktivitet på alle baner, vil det dog f.eks. være tilladt at lave et publikumsområde på den ene banehalvdel, hvis der spilles en 7/8-mandskamp på den anden banehalvdel. Så hvis man laver publikumsområde til en kamp, skal det være afmærket og med minimum 2 meters afstand til alle baner, hvor der er aktivitet.
Områder bag de to mål, uagtet om det er 3M, 5M, 7/8M eller 11M-kampe er ikke tilladt.
Det skal understreges, at det kun gælder ifm. kampe jf. de regler, der er udsendt tidligere. Det er stadig ikke tilladt at have forældre/publikum med ind til træning.