FB's Nyhedsbrev

For tilmelding til FB's nyhedsbrev, indtast din email-adresse i nedenstående felt

Når din tilmelding er registreret og behandlet vil du modtage en bekræftelses-email.

FB udsender Nyhedsbreve med relevante informationer på den sidste dag i måneden.

Nyhedsbrevene kan indeholde følgende: generel information, ansættelse af nye trænere, information om trænere der stopper, nyheder fra de enkelte afdelinger etc.

Vi skal gøre opmærksom på at man ikke kan besvare Nyhedsbrevet - men har man kommentarer eller lignende, kan man kontakte Administrationen på mail:
fb@frederiksberg-boldklub.dk

Vi skal ligeledes gøre opmærksom på at for nye medlemmer, gælder det at de bliver tilføjet Nyhedsbrevet, efter aflevering af indmeldelsesblanket, hvis man har accepteret dette.

For framelding af FB's nyhedsbrev, indtast din email-adresse i nedenstående felt

Når din framelding er registreret og behandlet vil du modtage en bekræftelses-email.

-Bestyrelsen