Menu

Ny partner i FB: ZRM

image
Martin Busk
10. februar 2024 kl. 13:49
Ny partnerskabsaftale

 

Nyt Partnerskab - ZRM
Vi har netop indgået en partnerskabsaftale med ZRM i Pilestræde.
Til stor glæde har vi indgået et nyt partnerskab. Denne gang er det med ZRM, der er specialister i optimering og automatisering af arbejdsgange og processer, med mere end 10 års samlet erfaring på den anden side af bordet, hvor de har håndteret og stået over for alle tænkelige komplekse problemstillinger, der findes.
ZRM har et erklæret mål om at simplificere alt hvad der findes indenfor IT-løsninger, noget de nu sørger for at være FB behjælpelige med. IT bør nemlig altid være en integreret del af en forretning, hvor det skal være lettere at drive virksomhed og forening, hvorfor de udfører IT-opsætning og udvikling, IT-support og opdateringer samt arbejder med Zoho-licenser, altså online CRM system-software.
Frederik Linderberg, der er partner i ZRM, udtaler følgende: 
-Fra de allerførste samtaler har det stået klart for os at FB er en ambitiøs, medlemsorienteret og historisk fodboldklub på Frederiksberg med et stærkt bagland. FB har fokus på at drive en økonomisk ansvarlig og effektiv fodboldklub, som skal understøtte de seneste års yderst positive vækst i klubben. Det vil vi gerne støtte op om og bidrage til gennem vores ekspertise.
 
-Vi glæder os derfor meget til nu at blive en del af FB-familien, og ser meget frem til samarbejdet med Malte Meier Carlsen og resten af Frederiksberg Boldklub.
Kommerciel leder i FB, Malte Meier Carlsen udtrykker også enorm glæde over den nye aftale med ZRM:
-ZRM er et spændende, ungt og dygtigt digitalt konsulenthus. I FB har vi over de seneste år gennemgået en utrolig flot udvikling med vores nye klubhus, massiv medlemsstigning, flere nye ansættelser, cafédrift og en begyndende partnerskabs- og sponsorafdeling. Vi har derfor et ønske om at få effektiviseret vores processer, og her er ZRM så eksperterne. Jeg ser meget frem til samarbejdet.
Luk