Menu

Ny partner i FB: Kodan Fisk ApS

image
Martin Busk
19. oktober 2023 kl. 10:29
Ny partnerskabsaftale

 

Nyt Partnerskab - Kodan Fisk ApS 

 

Vi har netop indgået en 2-årig partnerskabsaftale med Kodan Fisk på Gammel Kongevej. 

 

 

Til stor glæde har vi indgået et nyt partnerskab. Denne gang er det med Kodan Fisk, den berømte fiskeforretning beliggende på Gammel Kongevej 143, hvorfra indehaveren Lau Osmani dagligt har masser af kunder der køber de friske råvarer fra primært lokale kyster. Kodan Fisk betragtes som en institution på Gammel Kongevej, hvor butikken har under forskellige ejere har eksisteret siden 1903. 
Indehaver Lau Osmani fra Kodan Fisk udtaler følgende om den nye aftale med FB: -Vi tøvede ikke længe, da Malte Meier Carlsen en dag kom ind i butikken og spurgte om Kodan Fisk ville være sponsor i FB. For vi vil nemlig gerne støtte en klub med kæmpestore ambitioner, men alligevel med hjertet på rette sted og med plads til alle. En klub, der gør en stor forskel for rigtig mange især unge mennesker. FB har gode og stærke værdier, respekt for historien og samtidig mod på og nysgerrighed til at udvikle og prøve nyt. Vi glæder os til samarbejdet.

Kommerciel leder i FB, Malte Meier Carlsen udtrykker samme stor glæde over aftalen: -Kodan Fisk på Gammel Kongevej er en institution på Frederiksberg, og det er med stor glæde, at jeg i dag byder dem velkommen i partnerkredsen hos FB. Lau og folkene i Kodan Fisk brænder for deres fag og for at give kunderne en kvalitetsbevidst, rar og professionel service, hvilket man får, når man aflægger butikken et visit. 
Luk