Menu

Licensholdene på plads

image
Webmaster
04. september 2023 kl. 13:25
Førstehold

 

Licensholdene på plads

 

Forberedelserne til ungdomslicens-sæsonen 2023/2024 var i gang allerede i forårsmånederne og kabalen for den nye sæsons trænerteams af kompetente og fagligt dygtige trænere, har været på plads den seneste måneds tid.
Vi står lykkeligvis i en situation hvor vi kan bygge på med et stort antal af vores eksisterende trænere, frem for de større udskiftninger, der ville have betydet noget for kontinuiteten.
En iøjnefaldende tilføjelse sker på transitionsområdet. Her fungerer Mathias Thrane nu som transitionstræner, foruden at han er indtrådt i trænertemaet på U14. Han brænder for at arbejde med unge spillere og kommer uden tvivl til at give vores transitionsarbejde et løft med øje for den enkelte spiller og hvordan vi støtter dem i deres udvikling, så overgangen fra ungdom til senior bliver så optimal som muligt..
Nogle få andre steder steder, mest iøjenfaldende nok på U15-1, er der nye eller næsten nye ansigter at finde - og tilføjelsen af disse, er alle nogen som vil tilføre nye kræfter til det fortsatte udviklingsarbejde:
-Vi har været så heldige til den her nye licens-sæson, hvor vi særligt skal have cheftrænere med rette uddannelse i forhold til minimumskravene hos DBU Licens, at vi har kunne beholde mange af de velkendte ansigter, der er så vigtig for vores fortsatte arbejde med udviklingen indenfor talentudviklingsmiljøet, siger talentchef Martin Busk.
-Vi har dog også fået et par nye ansigter ind. Blandt andet er Marcus Dalsgaard Hansen og Louis Tews Knudsen stoppet som trænerteam på vores kommende U15 årgang 2009, efter en superflot indsats over de seneste år. De vil blive savnet og når de hver især er tilbage fra øvrige aktiviteter som udlands- og militærophold, ser vi frem til at byde dem velkommen tilbage i folden.
-Helt gennemgående synes vi, at det er stærke teams vi har fået sat sammen, hvor de trænerfaglige kompetencer er enormt høje. Flere af vores trænere er eftertragtede af licensklubber med flere stjerner end os, men vi har været i stand til at holde på dem, fordi de synes det er fedt, det vi har gang i - og en rejse som de fortsat kan se et perspektiv i at være en del af.
-Der er heller ingen tvivl om at vores rejse er en attraktiv rejse for trænere udefra - og med ansættelsen af Christian Meinertz Jensen som 1. Herreseniors nye cheftræner, har vi også fået en person ind med stor interesse og flair for talentudvikling, der kan bidrage til at vi kommer til at leve op til vores langsigtede strategiske mål, hvor vi blandt andet ønsker at skabe en klar, tydelig og gennemgående identitet på tværs af alle hold fra U10 til 1. Herresenior, og dermed leve op til en af vores visioner, om at vores førsteholdstrup skal bestå af minimum ti spillere, der er uddannet igennem vores ungdomsprogram, afslutter Martin Busk.
Leder- & Trænerstab for FB U10-U19, for sæsonen 2023/2024 ser således ud:
Talentchef: Martin Busk
Head of Coaching: Mike Kirkegaard Friang
Ungdomsudviklingstræner, U13-15: Jacob Christensen
Børneudviklingstræner, U10-12: Jonas Skrydstrup
U19:
Steingrímur Hentzarsson, cheftræner
Anders Rousing, assistenttræner
U17-1:
Mohamed Rerbal, cheftræner
Yassin Hajjaji, assistenttræner
U16-1:
Diar Mohamed, cheftræner
Johan Borup-Remy, assistenttræner
U15-1:
Kristoffer Nørgaard, cheftræner
Aske Myrfeldt, assistenttræner
Kasper Duus Plinussen, assistentttæner
U14-1:
Alexander Busk, cheftræner
Mathias Thrane, assistenttræner
U13-1:
Jan Ishøi, cheftræner
Steen Petersen, assistenttræner
U12-1:
Mikkel Thiim, cheftræner
William I Dali, assistenttræner
U11-1:
Otto Ipsen, cheftræner
Qasim Al-Thahabi, assistenttræner
U10:
Mike Kirkegaard Friang, årgangstræner
Specialister:
Fysioterapeut: ConnectFys
Transitionstræner: Mathias Thrane
Mentaltræner: Andras Brixen
Målmandstræner: Mads Ahrenkiel

 

Luk