Menu

Her er vores nye cheftræner

image Sportslig leder Malte Meier Carlsen (tv.) med Christian Meinertz Jensen
Webmaster
05. juli 2023 kl. 07:26
Præsentation

 

FB præsenterer ny cheftræner for 1. Herresenior

 

Vi er glade for at kunne meddele, at Christian Meinertz Jensen er blevet udnævnt til ny FB-cheftræner for 1. Herresenior.
Christian Meinertz Jensen er 39 år, bosiddende på Frederiksberg med sin hustru Sarah og deres to piger, Maggie på 6 år og Lily på 5 år.
Til daglig er Christian Meinertz Jensen administrerende direktør i Stålrør A/S med base i Smørum, hos hvem han i mange år forinden var salgskonsulent, inden han i 2020 blev CEO.
Meinertz har en aktiv UEFA A-licens træneruddannelse, hvilket han har haft siden 2014.
Han stammer fra Tølløse og har blandt andet spillet seniorfodbold i Solrød, hvor han lørdag den 27. juni tilbage i 2009 var FB-modstander på Glostrup Stadion i DS-oprykningskampen, hvor FB slog Meinertz og Solrød FC med hele 7-3 og rykkede op i Danmarksserien. Nu om dage, optræder han faktisk på FB’s M+32-hold.
I sin hidtidige trænerkarriere har Christian Meinertz prøvet lidt af det hele.
Han har været cheftræner for U17 i B1908 i den daværende 2. division, efterfulgt af et ophold i FC København hvor han var assisterende træner under blandt andet Jacob Neestrup på U17, inden han blev assistenttræner for Hvidovre IF’s 1. divisionshold. Senere blev han U15-træner på Lyngby Boldklubs ungdomsakademi, hvorefter AB kaldte som først U19-cheftræner i U19 Divisionen, herefter tog han en periode som 2. holdscheftræner i Serie 1 - og senest her i foråret, blev han så hevet ind som en del af trænerteamet for AB’s 2. divisionshold med hvem han, efter afskedigelsen af den hidtige cheftræner Patrick Birch Braune, var med til at sikre en femteplads i 2. divisions oprykningsspil.
I første omgang har Meinertz skrevet under på en aftale frem til den 31. december 2024, med mulighed for en forlængelse på yderligere et år.
Træningen på 1. Herresenior - hvor der skal trænes tre gange om ugen - starter op igen efter sommerpausen, tirsdag den 25. juli og spillere med KS-niveau er velkomne til at kontakte Christian Meinertz Jensen på mobil 21639896.
Luk