Menu

Fodboldnostalgi og vingesus

image
Webmaster
02. november 2023 kl. 10:39
Mandeklub skudt i gang

 

Fodboldnostalgi og vingesus

 

FB og Plejehjemmet Ingeborggårdens første skridt til hvad der på sigt måske kan gå hen at blive et fast arrangement, blev “sparket” i gang for en måneds tid siden, med et to timer langt besøg.
Plejehjemmets Mandegruppe - der består af i alt cirka 20 beboere, trænger i ny og næ til at komme ud og hvad er så bedre end at komme over til FB for at mærke fodboldens nostalgiske vingesus i fælleskabets ånd.
Ni fodboldinteresserede mandlige beboere på plejehjemmet var denne fredag inviteret ind i Café 1912 for at hygge med socialt samvær og for snakke fodbold fra både gamle dage og fra nutiden; om både FB, om amatørfodbolden kontra den professionelle fodbold og ikke mindst om Danmarks to fodboldlandshold, hvor nogle af beboerne kendte til både Preben Elkjær og Bonny Madsen.
I samarbejde med Ingeborggårdens fysioterapi, hvor de forinden havde fået lidt bevægelse i kroppen, bød vores House & Event-manager Christian Kjærgaard velkommen og fortalte om FB og vores årelange historie, vores værdier og vores forventninger til Generationernes By, samtidig med at han bød på kolde øl og vand.
Hvis alt går vel, er håbet at vi sammen med vores gode naboer på plejehjemmet kan afholde Mandegruppe som en fast tilbagevendende aktivitet og dermed gøre stunderne interessante og spændende, blandt andet med afholdelse af fodbold-banko mv.
Vi takker vores hovedsponsor, Advokatfirmaet Erbil G. E. Kaya, for et vigtigt og værdifuldt bidrag til opstarten på Mandegruppen.
Luk