Menu

FB støtter Knæk Cancer

image
Webmaster
30. oktober 2021 kl. 11:16
Alle beløb tæller

 

FB støtter Knæk cancer med 5.000 kroner 

 

I FB har vi desværre mistet en del medlemmer gennem tiden til den forbandede kræftsygdom. Kræft rammer hver tredje dansker og gør alle andre til pårørende. Vi kommer alle – på en eller anden måde og på et eller andet tidspunkt i vores eget liv – i berøring med kræft. En sygdom, der hver dag koster 44 danskere livet. 

I dag lever knap 352.000 danskere med en kræftdiagnose. Den gode nyhed er, at flertallet overlever kræften. Men barren skal sættes lidt højere. Færre skal få kræft, og flere skal overleve. Derfor handler hel denne uge om to ting: Oplysning og indsamling. Oplysning om sygdom og helbredelse, om forskning og patienter, om død og ikke mindst om liv. 

I en række programmer i uge 43 vil man på TV 2 vise både kendte og nye programmer, der sætter fokus på kræft via personskildringer, oplysning og underholdning. Det er programmer, der vil gøre os klogere, få os til at grine og græde, og forhåbentlig også give os håb for fremtiden. Ugen sluttes af med et stort indsamlingsshow lørdag den 30. oktober direkte på TV 2. 

I FB har vi investeret i en gang kuglepenne med vores logo på. Disse kan købes for 10 kroner pr. stk. som man kan købe via vores MobilePay på 47207 - og derefter afhente på kontoret i eftermiddagstimerne på hverdage. De indkomne beløb vil gå direkte til Knæk Cancer foruden vores egen donation på kr. 5.000,00 der er overført til den landsdækkende Knæk Cancer-kampgane.

Husk at alle beløb tæller og ønsker du ved siden af en kuglepen, at støtte så er Knæk Cancers MobilePay nummer 15 10 65 åbent for bidrag og donationer.

Luk