Menu

FB sikrer sig ny kvindetræner

image
Martin Busk
11. oktober 2023 kl. 09:10
FB Kvindefodbold

 

FB præsenterer ny kvindetræner

 

Vi har indgået en aftale med den 52-årige Flemming Travn Rasmussen om at indtræde i FB’s seniorafdeling for at medvirke til at rejse kvindefodbolden i klubben.
Vores mangeårige og dedikerede pige- og kvindetræner Anders Folke Henningsen, der både har trukket og stadig trækker et stort læs, får dermed en stor støtte i form af Flemming Travn, hvor den fælles målsætning og ambition er at FB igen skal have etableret et 11-mandshold.
For tiden har vi to 7-mands kamphold på kvindesiden med tilsammen 24 spillere, foruden et mere eller mindre lukket hold med 16 spillere, der primært består af vores tidligere divisionsspillere, der nu er retur i folden, primært for at hygge sig med fodbolden.
Det er i miljøet omkring de to 7-mandshold at Flemming træder ind sammen med Anders Folke, for at igangsætte projektet om både flere spillere og et kommende 11-mandshold til forårsturneringen 2024. Det betyder også at der forsøges med 11-mandskampe allerede den kommende vinterperiode i DBU Københavns Vinterbold-turnering.
Flemming Travn har en aktiv DBU B-licens træneruddannelse og besidder en enorm stor og værdifuld erfaring indenfor pige- og kvindefodbolden, hvor han i hans mere end 20 år som fodboldtræner både har været træner for pige-ungdom U15 til U18 og kvindesenior fra Serie 2 til KS-niveau, foruden at han har beskæftiget sig med drenge-ungdom på forskellige niveauer.
Flemming har blandt andet en fortid i GVI, hvor han har været træner i lidt mere end 20 år og hvor han i 2016 blev tildelt prisen som årets ungdomstræner/ungdomsleder.
Flemming Travn siger selv følgende:
-Jeg glæder mig enormt meget til at komme rigtigt i gang i FB, og er allerede nu med ude og se kampe, og ser frem til at lære spillerne rigtigt at kende, og forhåbentlig udvikle endnu mere på dem, og ikke mindst at få genskabt et kvinde 11-mandshold i FB.
Flemming bor sammen med Karina og sammen har de deres to børn August og Agnete. Til dagligt arbejder han som produktionschef i Elis Danmark ude i Taastrup og holder inkarneret af og med Aston Villa, som er blevet et noget sjovere bekendtskab det seneste års tid.
Vi byder et rigtigt stort og varmt velkommen til Flemming Travn Rasmussen.

 

Luk