Menu

Banerenoveringen er nu afsluttet

image
Administrationen
23. august 2023 kl. 12:43
Indvielse

 

Indvielse: Banerenoveringen er nu afsluttet 

 

Så åbner de nye kunstgræsbaner. Det sker med officiel indvielse i morgen, torsdag den 24. august kl. 15.30, ved indgangen til bane 1, ovre ved Frederiksberghallerne, hvor alle er velkomne.

 



Arbejdet med at renovere og omlægge bane 1, bane 2 og børnebanerne, gik i gang den 12. juni. Her godt to måneder efter, er de nu ved at være parate til at blive taget i brug.

I den forbindelse vil vi gerne takke vores gode venner i KB Fodbold for lån af øvrige banetider på anlægget. Uden den hjælp, havde vi ikke kunne klare os igennem renoveringen.

I forbindelse med åbningen i morgen inviterer Frederiksberg Idræt (FIU) og Frederiksberg Kommune, til officiel indvielse.

Der vil være velkomsttale ved Frederiksbergs Borgmester, Michael Vindfeldt, ligesom der vil være taler fra både Lotte Kofoed der er formand for Kultur- og Fritid samt fra FIU’s Fodboldudvalg ved repræsentant Keld Jørgensen.

Efter indvielsen vil bane 1, 2 og podebanerne være åbne for brug, ud fra klubbernes fordeling, og man kan kl. 16.30 på bane 1, endda også opleve en U13 drenge pokalkamp, når FA 2000’s og FBUngdom’ dygtigste U13-mandskaber, skal krydse klinger på de forbedrede baneforhold.

Luk