Menu

Ny sportslig leder for ungdommen

image
02. juli 2017 kl. 10:33
FB's ungdomsafdeling har fået ny sportlig ansvarlig

 

Sportslig leder, sportslig koordinator, sportslig ansvarlig, sportschef etc. 

Ja, der er mange titler forbundet med en rolle som fodboldleder. 

En sådan har vi fået ny af nu. Når man ikke selv kan være aktiv grundet knæskader der bare ikke for alvor vil bringe en tilbage på niveau, ja så kan man i det mindste spille en rolle som sportslig leder i sin hjerteklubs ungdomsafdeling. 

Det er hvad 27-årige Andreas Espersen har takket ja til. Fra efterårssæsonen starter "Andy" op som manden der skal stå i spidsen for at udvikle ungdomsfodbolden i Frederiksberg Boldklub.

Særligt skal det sportslige snit udvikles, med alt lige fra måden der trænes på rent aldersrelateret, ensrettet tråd, vej og forankring, niveautilpasning, styrke og inddeling, sportslig udvikling og fremgang, trænerkurser og uddannelse, inspiration, supervision, rekruttering, overgange, trænerpåsætning og tværfagligt samarbejde. 

-Generelt kan man sige, at en klub af FB's størrelse, bør have et højere niveau end det er tilfældet i disse år. Det skal vi have set nærmere på at udvikle yderligere og derfor er det glædeligt at Andreas Espersen har takket ja, til at medvirke til dette, siger ungdomsformand Max Wettendorff og fortsætter: 

-Vi får en rigtig klubmand ind på en vital post i det generelle ungdomsarbejde. Det har vi manglet i lang tid. Vi må erkende, at hvor vi er hamrende dygtige til det sociale, til børnefodboldens kår og til rent organisatorisk at tilbyde de bedste og lækreste rammer for vores spillere og trænere, ja så halter vi en smule efter rent sportsligt. Her taler vi ikke bare vores 1. hold i ungdomsafdelingen, men generelt på alle vores ungdomshold. Vi er godt på vej og vores hold bliver dygtigere og dygtigere og jeg er sikker på at Andreas har styrke til for alvor at sætte ind på at skubbe udviklingen yderligere på vej. 

Andreas Espersen er FB'er fra barns ben og har i hele sit fodboldliv repræsenteret de gul-sorte farver, på nær en enkelt afstikker til HIK i U17 og U19-tiden samt det første seniorår, inden han kom retur til FB's 1. hold. 

Han har også trænet ungdomsfodbold i FB, på både årgang 1997 og 1998 - ligesom han har været projektleder for FB Future og med i trænerteamet omkring 1. Herresenior under en af sine længerevarende skadeperioder. 

Vi glæder os til at få Andreas i gang med arbejdet.