FB Caféen 2. Sal

FB Caféen på 2. Sal

Caféen i vores midlertidige klubhus (01.01.2020 til ultimo 2021) på Jens Jessens Vej 24A, ligger på 2. sal med tilhørende tagterrasse.

Det er FB's bestyrelse, der står for den daglige administration af caféen. Caféen skal og kan primært benyttes af FB's medlemmer og deres pårørende, samt FB's trænere og ledere.

Caféen har plads til 36 spisende gæster. Det er IKKE muligt at leje caféen til lukkede arrangementer som fødselsdage, konfirmationer, barnedåb mv.

I caféen er der mulighed for at se livefodbold på tv-skærmen (52")

Frederiksberg Boldklub har ansat Pia Bloch Rasmussen (billedet) som daglig bestyrer af caféen.

MENUKORT OG INDHOLD

Der tilbydes ikke her & nu-salg af aftensmad.

Til gengæld tilbydes den lette variantudgave - og vores bestyrer af caféen er udstyret med et basis-hygiejnekursus.

Menukort:

Kaffe/te til kr. 5,00
Varm kakao til kr. 5,00 (vinterhalvåret)
Is til kr. 5,00 (sommerhalvåret)
Dåse-sodavand til kr. 8,00
Dåse-øl til kr. 12,00
Dåse-øl-ramme med 24 til kr. 150,00
Kildevand 1/2 l til kr. 5,00
Lille kakaobrik til kr. 5,00
Lille juicebrik til kr. 5,00
Små Kim’s Chips-poser til kr. 12,00
Små slikposer til kr. 3,00
Slikpinde til kr. 2,00
Toasts til kr. 12,00
Pølsehorn til kr. 10,00 (2 for kr. 15,00)
Corny Big chokobar til kr. 10,00
Frugt til kr. 5,00

HOLD- OG FÆLLESSPISNINGER

Vi har en samarbejdsaftale med mad-og catering-firmaet "Hos Trine og Christian" der har restaurationslokaler på Peter Bangs Vej.

Denne samarbejdsaftale, omfatter hold- og fællesspisninger, samt opstarts- og afslutningsfester/arrangementer, efter følgende klare regler:

Hvis et hold - ungdom som senior - ønsker en fællesspisning, så bestiller man ud fra Husmandskost-menukortet.

Kontakt:

Man bestiller hold- og fællesspisninger hos Pia i selve caféen, eller hos Pia på mail til cafe@frederiksberg-boldklub.dk.

Bestillingen skal foretages minimum 3 hverdage før spisningen. Der skal bestilles til minimum 10 personer og det skal være til samme ret. Det betyder, at man kan ikke bestille 3 retter af en slags og 7 retter af en anden slags. På selve dagen for spisningen, leveres maden en halv til en hel time før fra Trine og Christian - og herefter anretter Pia maden og servicen.

Tidsfrister, bestillingsform og selve menuen for kvartalerne, er ikke til forhandling. Der er tale om husmandskost tilberedt af sunde og gode råvarer.

Se husmandskost-menuen her

Buffet'er Seniorhold (opstart/afslutningsfester): Se her

Julefrokostbuffeter: Se her

PRISER OG BETALING:

Det er vigtigt for FB's bestyrelse, at priserne holdes nede på et favorabelt og acceptabelt niveau i vores café.

Det fremgår derfor også, at priserne er yderst konkurrencedygtige og -venlige.

Vi ønsker flere medlemmer i klubben før og efter træning, vi ønsker et bedre klubmiljø og en større fastholdelse af medlemmer, således at tilhørsforholdet til FB bliver endnu bedre end det i forvejen er.

Der kan betales både kontant, med diverse betalingskort og med MobilePay. Ifm. betalingskort, så er det værd at bemærke at der ikke kan købes for mindre end kr. 10,00.

MobilePay nummer: 13591

ÅBNINGSTIDER

Der er åbent i caféen dagligt, mandage til torsdage, fra kl. 16.30 til 21.30 i sommerhalvåret. Der er lukket om fredagen.

I weekenderne holdes der åbent både lørdage og søndage i tidsrummet kl. 09.30 til 11.30.

I vinterhalvåret holder Caféen åben fra kl. 16.30 til 19.00 fra mandag til torsdag (lukket fredag) samt 10.00 til 14.00 lørdage og søndage.

På hverdage, særligt tirsdage, onsdage og torsdage, kan der være tale om længere åbningstid, ifm. visning af fodboldkampe fra fx. Champions League eller Europa League.

I weekenderne kan der være tale om længere åbningstider, fx. hvis en af klubbens to 1. hold (herrer/damer) spiller hjemmekamp på Jens Jessens Vej.

Omvendt og modsat, kan der også forekomme lukkedage, grundet private omstændigheder som fx. sygdom eller andre private begivenheder.