-

U5 ELLER YNGRE

Årgang 2010 spiller 3M kampe under DBU København.

ØNSKER DU AT BLIVE OPSKREVET TIL FODBOLD I ÅRGANG 2010 ELLER YNGRE, DVS. ÅRG. 2011, 2012, 2013, 2014 eller 2015  SKAL DU GØRE FØLGENDE:

Bliv opskrevet og aktiveret på ventelisten i en årgang, ved at betale et opskrivningsgebyr på kroner 100,-.

Gebyret er en enkeltydelse og kan ikke blive tilbagebetalt.

Efter din opskrivning og betaling til vores venteliste, modtager du en e-mail med en bekræftelse på at du har indmeldt dit barn på vores venteliste i Frederiksberg Boldklub. Gem denne e-mail, det er dit bevis på at dit barn nu er opskrevet.

Du skal opskrive og betale gebyret dit barn her i dette link:

http://www.frederiksberg-boldklub.dk/information-medlem/venteliste-opskrivning/

-

Man kan få oplyst hvilken placering man har på ventelisten i den årgang, man opskriver sig til. 

Det sker ved at rette henvendelse på e-mail til adressen: fbventeliste@frederiksberg-boldklub.dk - Man vil modtage et svar indenfor 7 hverdage. Der tages i den forbindelse forbehold for søskenderabat til allerede aktive søskende samt interne opskrivninger, hvis fx. en frivillig leder i klubben har et barn, en nevø eller niece ect., der ønsker at starte til fodbold. OPSTART
Proceduren for indkaldelse og tilbud om at starte på et hold, hvis man står opskrevet og har betalt sit gebyr: 

Man modtager et tilbud om opstart via en SMS-besked, som man skal besvare med et JA TAK indenfor 24 timer. Når man har gjort dette, modtager man indenfor 72 timer en e-mail med alle øvrige oplysninger, samt en vejledning til indmeldelse i Frederiksberg Boldklub. 

HUSK
Skifter du mobilnummer eller e-mailadresse, er det dit eget ansvar at meddele dette til klubbens ventelisteadministration. Dette sker ved at sende en e-mail til adressen: fbventeliste@frederiksberg-boldklub.dk

ØKONOMI
Når man efter en indkaldelse, indmelder sig, skal man betale DKK 150,- i indmeldelsesgebyr  (uforandret) og er man mellem 0 og 12 år gammel, skal man ligeledes betale DKK 600,- for en obligatorisk startpakke, indeholdende en FB-taske, FB-kamptrøje, shorts, FB-strømper samt en FB-drikkedunk.

-