Bookingskema: Vinterkampe weekender

Vinterkampe weekender efter nytår 2021

Åben dette skema: Vinterkampe - efter nytår

Opdateret den 03-04-2021

OBS! Gældende for uge 14:

Se nederst på denne side hvordan du booker

Der kan afvikles træningskampe fra uge 12 ud fra følgende krav:
1) Hvis man ønsker at spille træningskampen, men forældre og/eller spillere ikke har lyst, grundet frygt for smitte, så skal dette til enhver tid respekteres. Der må ikke på nogen måde, lægges pres på forældre (eller spillere) fordi man lige står og mangler en spiller eller to, for at kunne stille hold.
2) Man skal kunne stille med spillere udelukkende fra eget hold. Normalt kan man godt have lånespillere med fra et andet hold, men det må man ikke, da man i forvejen ikke må blande sig under fx. træning med andre grupper. Det samme gælder i kampe og dette skal respekteres!
3) Husk, at der maksimalt må forsamles 50 personer, hvilket dog slet ikke bliver nødvendigt, ikke engang i forbindelse med afvikling af 11-mandskampe.
4) På hjemmebane skal gæstende hold anvises reglerne gældende for hjemmekampe (se listen herunder)
I forbindelse afviklingen af træningskampe på Jens Jessens Vej gælder følgende regler fra uge 12:
  • Forsamlingsloftet på i alt maksimalt 50 personer skal til enhver tid overholdes. Vær særligt opmærksom på, at trænere, udskiftere, dommere og andre officials også tæller med under det gældende forsamlingsforbud
  • Hvert hold der booker en tid, må kun møde én modstander - dermed ingen stævner med deltagelse af flere end to hold
  • Selvom der nu må være helt op til 50 personer, så opfordres der til følgende modeller:
    - 5M-hold: Stil kun med 8 spillere og 2-3 trænere/ledere samt en dommer - det samme gælder udeholdet
    - 8M-hold: Stil kun med 11 spillere og 2-3 trænere/ledere samt en dommer - det samme gælder udeholdet
    - 7M-hold: Stil kun med 10 spillere og en enkelt holdansvarlig samt en dommer - det samme gælder udeholdet
    - 11M-hold: Stil kun med 14 spillere og 2-3 trænere/ledere samt en dommer - det samme gælder udeholdet
  • Tilskuere/forældre er ikke tilladt, dette gælder for både hjemme- og udehold
    På hjemmebane på Jens Jessens Vej, vil Frederiksberghallernes personale sammen med FB's Coronavagter, sørge for at dette overholdes og at eventuelle fremmødte forældre eller andre, vises væk fra banen/anlægget. Hvis nogle nægter dette, vil politiet blive kontaktet.
  • Der skal laves to særlige afmærkninger i tilknytning til kampbanen, fx. kegler, der tydeligt viser, hvor trænere/udskiftere skal opholde sig (Læs: udskiftningsområder - se indsat billede herunder)
  • Opvarmning for udskiftere kan foregå i de opmærkede udskiftningsområder eller i umiddelbar tilknytning dertil. Evt. på en tom opmærket bane ved siden af. Man må ikke kunne opfattes som en del af en anden gruppe på anlægget
  • Der må ikke indtræde nye hold på det afmærkede område for kampbanen, før alle andre har forladt området.
Vi beder samtlige om at overholde og respektere de skitserede krav og regler. Det sker i tillidens tegn og brydes den, så aflyses de resterende kampe for det pågældende hold.

Bookingvejledning:

Ønsker du/dit hold at afvikle en eller flere træningskampe på hjemmebane fredage til søndage efter nytår, så slå op på skemaet herover der er linket til - og se hvornår der er ledig plads.

Herefter sender du en e-mail til administrationen på mb@frederiksberg-boldklub.dk med ønsket dag, tidspunkt og modstander. Når der svares retur med en bekræftelse, er kampen påsat skemaet. Ellers læs den nøjagtige fremgangsmåde her:

-Åben skemaet og se efter ledige tider
-Skemaet indeholder perioden fra den 1. april til og med den 11. april 2021
-Skemaet indeholder kun weekender (samt påskedagene 1.-5. april), dvs. fredage, lørdage og søndage
-Kampstart er kl. 10.00, 12.00, 14.00 og 16.00 - man råder ikke over banen i 2 timer (det er for at sikre opvarmning til de næste)
-Man kan IKKE booke tider/spille træningskampe på hverdage mandag til torsdag
-De farvede tider er allerede bookede tider.
-På de tider der ikke er farvet, kan man booke tider til træningskampe
-Man skal booke hos Martin Busk på mb@frederiksberg-boldklub.dk - angiv ønsket ledig bane, tidspunkt og dato

-Først når man har modtaget en bekræftelse fra Martin Busk, er tiden gældende.
-Man skal helst først booke når en modstander er på plads.
-Booker man, men ikke finder en modstander, er det yderst vigtigt at Martin Busk får besked.
-Martin Busk vil automatisk slette bookningen 8 dage før, såfremt man ikke har indmeldt en modstander.
-Dommere bestilles
kun hvis bookingen sker minimum 5 dage før.