Sponsorstrategi for FB

Som en af landets største fodboldklubber, med over 1200 medlemmer og 200 frivillige har FB kontakt og relationer til rigtig mange mennesker - også til mange forældre, søskende, venner og samarbejdspartnere.

Gennem dette netværk håber FB at kunne få etableret endnu flere sponsoraftaler, fordi det er helt afgørende, for at vi - via sponsorater - kan styrke vores træneruddannelser, styrke de tilbud og aktiviteter vi giver dem der spiller i FB og styrke de faciliteter vi stiller til rådighed.

FB har derfor udviklet et sponsorkoncept, der åbner op for, at sponsorer får glæde af de mange relationer FB har. Konceptet består af 3 spor:

1. Du kan blive tilkoblet et eller flere af de tra store events klubben laver hvert år. Det er vores opstartsstævne, vores FB Cup og vores FB Award.
  2. Du kan blive en del af FB's. trøjesponsorat
  3. Du kan blive en del af FB's 1. herre senior og 1. dame senior

Du kan naturligvis stadig yde sponsorater til klubben - store eller mindre, uden om det nævnte koncept. FB har desuden en stor tøj og forhandler-sponsoraftale, aktuelt med SELECT og INTERSPORT, FRBC.

Som en del af idrætsområdet på Frederiksberg modtager en række ydelser og tilskud. FB modtager også kontingent fra vores mange medlemmer.Sponsorater er et vigtigt og helt afgørende økonomisk bidrag, som vi håber på at mange vil støtte op om.

Sponsorpakker

Pjece
Slides
Postkort