1. Damesenior: Forår 2017: 1. Division

Se træneroversigt her for kontakt

PRØVETRÆNING – 1. DIVISION KVINDER

Frederiksberg Boldklubs 1. divisions kvinder afslutter 2016, med træninger mandag den 28/11 og onsdag den 30/11. Begge dage fra klokken 17.30 til 19.30 på klubbens kunstbaner på Jens Jessen Vej – Frederiksberg.

Nye spillere med ambitioner om at spille 1. division i foråret 2017, og som vil prøvetræne i FB er velkomne til at deltage ved disse træninger, ved forudgående snak og aftale med cheftræner Bjørn Rasmussen.

Så hvis du er interesseret i at træne med hos FB, så giv Bjørn Rasmussen et kald på 3160 1893 og aftal nærmere.

Frederiksberg Boldklubs dameafdeling 2016

I Frederiksberg Boldklub har vi de seneste par år, oplevet en stor fremgang på såvel det sportslige som sociale plan. Dette betyder at vi i dag har hold i 1. division, Serie 1, Serie 2 samt et 7-mands hold.

Vi er altid interesserede i at høre fra spillere som kunne tænke sig at spille fodbold i FB. Klubbens politik hedder, at du må prøvetræne 4 gange/ 2 uger for at se, om der opstår en gensidig kærlighed mellem dig og FB.

Har du lyst til at træne med, kan du kontakte Mads Fischer på 60433860 eller mf@frederiksberg-boldklub.dk

DS1-truppen:

1DS er for spillere som har ambitionerne og evnerne, samt stiller større krav og forventninger til sig selv og holdkammeraterne. Holder spiller i 1. division, hvilket stiller krav til alle omkring holdets prioritering af fodbolden, blandt andet i form af fremmøde til træning og selvdisciplin omkring egen træning.

Træningstider:

• Mandag: 17.30-19.30

• Onsdag: 18.00 – 20.00

• Torsdag: Individuel træning (Styrke, cardio)

For spillere i 1DS truppen stiller klubben træningstøj til rådighed, reduceret kontingent, samt fordelagtig rabatordning med samarbejdspartneren Intersport – Frederiksberg Centret.

Trænerteam 1. DS:

Bjørn Rasmussen: Mobil: 31601893

Dennis Kløcker Johansen: Mobil: 27636585

Mads Fischer: mf@frederiksberg-fodbold.dk - Mobil: 60433860

DS2+DS3-truppen:

2DS og 3DS består af en gruppe spillere fra 18-40 år, som alle bidrager til at skabe en god trup. Holdet spiller for at vinde, men er lige så meget for spillere med mindre ambitioner eller som har brug for ’sabbatår’.

2DS og 3DS er åben for nye medlemmer, så uanset om du brænder for at spille fodbold, eller ønsker at komme i gang igen, er 2DS OG 3ds holdet for dig. 2DS truppen tilbyder såvel at spille 11mands ligesom man også kan optræde på et 7mands hold.

Ønsker du at høre nærmere om kvindefodbold i FB, så kontakt Mads Fischer på 60433860 eller på mf@frederiksberg-boldklub.dk