-


Liverpool Fodboldskole


Frederiksberg 26.-28. juni 2017

Igen i 2017 afholdes Liverpool Fodboldskole på FB's baner. 

Det sker i dagene 26.-28. juni - hvor engelske Liverpool trænere fra akademiet i Kirkby, Liverpool - ankommer til Frederiksberg for at træne drenge, piger og målmænd i alderen 6-14 år. 


Køb dit barns billet her

-

-

TRÆNERNE/INSTRUKTØRER

Alle instruktører er professionelle trænere ansat ved Liverpool Fodboldklub, Liverpool International Football Academy. Disse har træning og instruktion af unge fodboldspillere som erhverv.

DELTAGERE

Deltagerne er i alderen 6-14 år og kommer fra stort set hele landet. Vi tilbyder også særskilt pige- og keeperklasse.

Det er ikke tilladt at tilmelde en deltager i en klasse, hvor han eller hun er for gammel til at være. En yngre deltager som til daglig spiller i en ældre aldersklasse, kan dog tilmeldes i denne aldersklasse (baseret på fødselsår).

PIGEGRUPPEN

Pigegruppen samler alle piger fra 6-14 år. Får vi mange tilmeldte piger, opreter vi flere grupper, og laver aldersinddeling. Hvis deltageren ønsker at træne sammen med drengene istedetfor er dette helt fint, men man må da huske at melde på i gruppen for “BOYS” og i rigtig aldersklasse.

MÅLMANDSGRUPPEN

Hvis vi får for få tilmeldte i målmandsgruppen, får deltageren tilbud om at deltage som markspiller istedet. Dette vil blive informeret ud via mail senest 2 uger før fodboldskolen starter.

TRÆNINGSTIDER

Vi træner fra kl. 10 til kl. 15 hver dag. Mødetid er kl. 09.30.

FORÆLDREMØDE

Det bliver afholdt forældremøde kl. 10.00 på førstedagen.

FROKOST

Den lokale klub vi samarbejder med har ansvaret for at arrangere frokost. Frokost er obligatorisk og koster 20 GBP for de 3 dage – dette betales sammen med deltagerafgiften ved påmelding.

HVAD FÅR DU

 • Træning af professionelle trænere fra Liverpool FC
 • LFC Academy skills challenges.
 • LFC Academy player workshops.
 • Medaljer til prisvinderne.
 • Diplom.
 • Evaluerigsskema.
 • Fodbold.
 • LFC-effekter.
 • Frugt.
 • Være med i kåringen om deltagelse i en gratis fodboldskole i Liverpool.

Køb af T-shirt og størrelse

Ved påmelding kan deltageren bestille t-shirt fra LFC International Academy til kun 20 GBP, som et tillæg i prisen. Dette har vi valgt at gøre for at holde deltagerafgiften nede for deltagelse på selve fodboldskolen. Husk at vælge størrelse som passer for deltageren sommeren 2017. T-shirten vil blive udleveret på fodboldskolen.

VIDSTE DU AT

Der vil blive udvalgt en heldig deltager fra hver og en af årets skoler i Skandinavien til at deltage på en LFC International Football Academy Soccer School i selveste Liverpool *. Deltageren fra hver skole vil blive udvalgt på grundlag af sin holdning som fodboldspiller både på og udenfor fodboldbanen, og som på skolen har vist de færdigheder og egenskaber, det kræves for at spille “The Liverpool Way”.

Det er en eksklusiv mulighed for vinderne, at kunne deltage på en fodboldskole i Liverpool, og dette vil bringe dem fysisk nærmere til klubben.

* Fly og hotel er ikke inkluderet.

E-MAILADRESSE

Det bliver udsendt information til deltagerne, en uge før skolen starter. Det er vigtigt at I har skrevet den korrekte e-mailadresse og at denne tjekkes med jævne mellemrum. Tjek også mappen med uønsket post/spam, da e-mails som bliver sendt ud til mange deltagere samtidig, kan havne der.

PROGRAM

 • Registrering kl 09.30. Se opslagstavle for hvilken gruppe du er i og gå hen til gruppen når du er registret
 • Samling og informationsmøde om hvad vi skal lave hverdag
 • Vi er inddelt i vores grupper, har fået hver vores bold og vi er nu i gang
 • Forældremøde kl 1000
 • Fruktpause
 • Vi lærer flere fodboldøvelser
 • Skills Challenge
 • Frokost
 • Vi lærer flere fodboldøvelser
 • Registrer Dig ud af skolen – vigtig at værge er med her, særlig for de yngste deltagerne
 • Fodboldskolen er færdig kl 1500 hver dag

Sidste dagen har vi en fælles samling fra kl. 14.30.

ENGELSK

Selvom trænerne er engelske, så vil undervisningen foregå på et fodboldsprog som alle forstår. De har træning og instruktion af unge fodboldspillere som erhverv – og de er vant til at rejse hele verden rundt, så dette er de gode til! I tillæg har vi danske assistenttrænere med i alle grupperne.

GRUPPER/KLASSER

Der er mange som ønsker at komme i samme gruppe som kammeraten/veninden. Dette kan vi ikke garantere. Vi kan nemlig slå grupperne sammen / dele grupperne op efter behov. Men fortvivl ikke, for vi er samlet på banerne og meget sammen i årgangs grupperne. Plus vi har en meget stor erfaring i dette. Vi har max.16 spillere pr. træner, og er derfor delt op i grupper. Husk, det er også hyggeligt/sjovt at lære nogle andre deltagere at kende, end kun lige sin normale træningsven.

FORÆLDRE/BEDSTEFORÆLDRE MM. REGLER

Forældrene/bedsteforældrene mm. er meget velkomne til at overvære træningerne. Dog skal man IKKE forstyrre deltagerene imellem 10.00-12.30 og 13.30-15.00. Hvis man skal have kontakt med en af deltagerne, skal dette gå igennem lederne, udenfor banerne. Vi vil da hente deltageren ud af gruppen. Men forældre m.fl. er meget velkomne til at blive og se på, efter de anvisninger vi giver på førstedagen.

KIOSKSALG

Der vil være mulighed for at købe souvenirs, såsom originale LFC trøjer mv.

HOTEL

Dersom der ligges op til tilbud om overnatning fra lokale hoteller o.l som deltageren kan benytte sig af om de ønsker dette, legger vi den information ud om dette når vi nærmere os fodboldskolen.

Liverpool Fodbolsskole tager ikke ansvaret for deltagerne, udover de fastsatte træningstider – overnatning organiseres selv af deltagernes forældre/bedsteforældre.

FOTOGRAFERING

Ved at tilmelde en deltager til Liverpool fodboldskole, godkender jeg også at LFC og deres samarbejdspartnere kan komme og fotografere eller filme deltageren under træning og kamp, og at disse billeder kan anvendes i vores reklame- og markedsmateriel nu og i fremtiden.

PRIS

Følgende priser i britiske pund:

 £184.

Ved påmelding etter 1. mars 2017 er prisen £204.

Ved påmelding etter 1. mai 2017 er prisen £214.

Vi forholder os til priser er bestemt af Liverpool FC i England, og derfor oplyses betalingen i pund. Valutakursen styrer hvad beløpet bliver i danske kroner.

HUSK AT MEDBRINGE

 • Drikkeflaske til at have med ud på banen.
 • Benskinner.
 • Fodboldstøvler.

Medbring altid noget tøj til at træne i regnvejr (for så bliver det ikke regnvejr). Det er godt at have et par ekstra rene sokker med til hver dag – hvis det bliver regn, så slipper man for vabler osv.

Vi vil komme tilbage med reglerne for ind og udskrivning hver dag på skolen, ca. en uge før skolen starter.

-

Share