-

Damerne og herrerne tog fire ud af seks mulige point på stadion

-

-

Lørdag stod den på dobbelt arrangement i Frederiksberg Idrætspark.

Klokken 13.30 var der forårspremiere i kvindernes 1. Divisions slutspil, hvor FB tog imod Herlufsholm, der var kommet over med 8 point fra efterårets turnering, mens FB var kommet over med 2 point. Efter de 90 minutter og dommer Kim Verbrugh Larsens slutfløjt, var afstanden på seks point fortsat den samme, i og med det endte som det startede; nemlig 0-0. Det var et retfærdigt resultat på baggrund af et jævnbyrdigt opgør, hvor sejren kunne være gået til begge mandskaber.

Damerne har spillefri runde den kommende weekend, hvilket betyder at næste kamp er i Vanløse Idrætspark mod FC Damsø, der tabte deres forårspremiere med 3-0 i Greve, hvillet giver dem en aktuel placering en plads over FB med i alt 4 point. Kampen afvikles lørdag den 15. april kl. 12.00.

-

Efterfølgende var det herrernes tur i Københavnsserien, der skulle kickstarte deres forår efter 0-1 nederlaget lørdagen før i premieren, også på hjemmebane mod KFUM.

Det lykkedes at hive en 2-0 sejr i hus over BK Frems divisionsreserver, på to scoringer af topscorer Christian Pihl i løbet af de første 45 minutter. Pudsigt nok var 1. halvleg ellers mere lige end 2. halvleg var. Selvom det ikke blev til flere mål i de sidste 45 minutter, var det FB der var tættere på at udbygge føringen end Frem var på at æde sig ind i opgøret med en reducering.

Sejren tog FB's sæsonscore op på i alt 23 point, inden det på lørdag går løs på Bornholm mod topholdet fra Rønne f.B, der aktuelt er placeret på en delt 1. plads med 28 point.

-

Share