-

Årets Træner/Leder-Pris 2016 gik til Thorsten Jessen

-


Formand Henrik Amdi Madsen (tv.) sammen med Thorsten Jessen

-

Årets Træner/Leder-Pris 2016, uddelt af bestyrelsen på torsdagens generalforsamling, gik til træner Thorsten Jessen på U12 Drenge 2005, hvor han foruden trænergerningen ligeledes er tovholder på selve årgangen.  

Thorsten er også en ildsjæl på årgangen. Det er ham der står i spidsen for selve træningen med planlægningen og uddelegering til årgangens øvrige trænere. Det er ham der altid er til stede og holder styr på alle tre hold i årgangen. Det er ham der arrangerer stævner rundt omkring, både indlands og udenlands - og deltager i øvrigt selv ved dem alle.

Han koordinerer kørsel til disse stævner og koordinerer kamptøjet på alle samtlige hold. 

Han bruger enormt meget tid, både administrativt og i på banerne - og samtidig besidder han en position på "øretævernes holdeplads" i forhold til den øvrige forældregruppe. 

I det hele taget sørger Thorsten for, dag ind og dag ud, at få optimeret rammerne for hele årgangen. Han har et stort overblik og udfordrer konstant Ungdomsudvalget i forhold til holdninger, men på en saglig og positiv måde. Hans hjerte banker for klubben og årgangen - og en træner man altid kan regne med. 

Han er nysgerrig i sin trænerudvikling og deltager ofte på diverse kurser. Han ønsker konstant at dygtiggøre sig.

Bestyrelsen ønsker Thorsten et stort tillykke med titlen.

Se de tidligere vinder af prisen her

Share