Webmaster
04. september 2019 kl. 09:37
FB ude af Sydbank Pokalen

Pokalsensationen lurede i pokaldrama

Små 400 tilskuere havde indfundet sig på Danmarks ældste fodboldstadion i Frederiksberg Idrætspark, da FB’s Københavnsserie-mandskab tirsdag aften tog imod Vanløse IF fra 2. Division i 2. Runde af Sydbank Pokalen 2019/2020.
Det blev en kamp som FB havde kæmpe ære af, men det endte desværre med en smal 3-2 sejr til favoritterne ‘fra den forkerte side af kommunegrænsen’ som aftenens stadionspeaker kækt formulerede det i mikrofonen.
Det lignede ellers ikke en jævnbyrdig affære i 1. halvleg, hvor FB var rigtig meget næstbedst i stort set samtlige facetter. VIF spillede til tider de gul-sorte ud af brættet og var fortjent foran 2-0 ved pausen, på scoringer efter hhv. 23 og 37 minutter.
Hjemmeholdet viste dog kæmpe mandsmod i de sidste 45 minutter og fik lagt spillet pænt op på Vanløses banehalvdel.
Reduceringen til 1-2 faldt i det 56. minut, da et indlæg havnede for fødderne af Alexander Høeg-Petersen, der sparkede bolden ind bag keeperen.
Scoringen animerede FB til endnu mere og i det 65. minut, blev der begået straffespark, hvilket Jonas Boussnina sikkert udnyttede til 2-2 - og nu var der kæmpe jubel på det gamle stadion.
Desværre bragte VIF sig på 3-2 efter et hjørnespark, bare fem minutter efter.
En stilling der varede kampen ud, selvom værterne pressede godt på for udligningen.
Blandt andet måtte udeholdet ty til ulovlige midler i en FB-kontra med gode muligheder for at komme på 3-3, da en FB’er blev nedlagt i fuld fremfærd og dermed direkte rødt til Vanløse-spilleren.
Vi siger tak til de mange fremmødte tilskuere for den fantastiske opbakning, herunder et hav af børne- og ungdomsspillere. Lad det gerne være starten på en større opbakning fremadrettet, når FB spiller hjemmekampe i Københavnsserien. Det er der fx. mulighed for næste lørdag, den 14. september kl. 16.15, hvor modstanderen er FC Udfordringen.
Ligeledes en kæmpestor tak til vores ukuelige stadiongruppe, der sørgede for godt gang i salgsboden.