Webredaktionen
04. april 2019 kl. 13:38
FB fik ørerne i FCN-maskinen

FB’s U17 fik sig en fodboldlektion
Onsdag aften afviklede FB’s U17 Drenge sin pokalkvartfinale mod DK’s næstbedste U17 hold fra FC Nordsjælland, der er nummer 2 i U17 Ligaen og stillede med hele 11 gengangere fra deres seneste sejr i Ligaen i lørdags over FC København. Endvidere stillede de med 3 U16/U17 landsholdsspillere i startopstillingen.
Hele 412 tilskuere havde fundet vej til Frederiksberg Stadion, hvilket fx. var 10 flere end der mødte frem til Thisted-Hvidovre i 1. Division i søndags. Der var feststemning på tribunen med et hav af FB-flag, røgbomber, pyro og solid opbakning til de lokale drenge - der dermed formåede at samle 42 flere tilskuere end pokalkvartfinalen mod Brøndby IF i 2018.
Det på forhånd lille håb om, at levere en pokalsensation blev hurtigt slukket, da FCN bragte sig på 1-0 allerede i det 7. minut og det endte med et nederlag på 1-7.
FCN var bare dygtigst i samtlige af spillets facetter - og kunne gå på både 2, 3, 4 og 5-0 inden pausen. Især scoringen til 5-0 var sublim - og forvandlede i situationen, de gul-sorte FB-drenge til de rene statister.
I det hele taget blev FB rundbarberet igennem hele 1. halvleg - hvorimod drengene havde væsentlig større ære af 2. halvleg, hvor flere nerver blev smidt væk.
Stadion gik nærmest amok i jubelrus, i kampens 56. minut, da FB fik reduceret til 1-5 efter en klumpspilsituation i gæsternes straffesparksfelt og hvor Tristan Kiilerich Iversen til sidst kunne ekspedere bolden forbi FCN’s keeper.
Desværre for FB’erne kom gæsterne på 6-1 efter et straffespark kort efter - og inden slutfløjtet nåede de også en scoring til 7-1.
Det har været et eventyr for FB-holdet og der var tale om en stor oplevelse for alle. Nu arbejdes der videre i Øst 2-rækken - hvor næste kamp er på lørdag kl. 11.15 hjemme på Kunstbane 1 mod Avarta.
Kæmpestor tak Revisionsfirmaet BDO, der var kampsponsor og havde støttet med flotte 5.000 kroner, hvilket vi i klubben og på holdet er utrolig taknemmelige for. Ligeledes skal der fra Ungdomsudvalgets side lyde en stor tak til alle dem der frivilligt hjalp til for at skabe en flot ramme på stadion.