Medlemsfordele 2017

Club Intersport

Kære medlem af Frederiksberg Boldklub                                                              Odense d. 13. januar 2017

Eksklusivaftale med INTERSPORT – skal du være med?

Frederiksberg Boldklub har en eksklusivaftale med INTERSPORT Frederiksberg Centret, der giver dig mulighed for at blive gratis medlem af Club INTERSPORT og få adgang til særlige medlemsrabatter, særarrangementer og specielle medlemskonkurrencer.

Udover ovenstående fordele indebærer eksklusiv aftalen at du får 20 % i kontantrabat på alle varer*) du køber hos INTERSPORT Frederiksberg Centret. *) Undtaget i forvejen nedsatte varer & elektronik.

DU STØTTER SAMTIDIGT KLUBBEN…

Køb af varer i INTERSPORT Frederiksberg Centret er til STOR fordel for både dig og Frederiksberg Boldklub

Køber du som medlem af FB varer i INTERSPORT Frederiksberg Centret, vil du samtidig med de 20 % i kontantrabat støtte Frederiksberg Boldklub.

For hvert køb der foretages af dig som medlem af Club INTERSPORT, optjenes en bonus på 10 % som gives som kick-back til klubben.

Det vil sige, jo mere du som medlem køber varer i INTERSPORT Frederiksberg Centret desto større beløb støtter du Frederiksberg Boldklub med det efterfølgende år.

Hvis du ønsker mere information om aftalen, er du velkommen til at kontakte personalet hos INTERSPORT Frederiksberg Centret eller Frederiksberg Boldklub.

KOM GODT I GANG MED CLUB INTERSPORT

For at blive aktivt Club INTERSPORT medlem skal du have et klub-kort. Du får kortet ved at henvende dig i INTERSPORT Frederiksberg Centret. Meddel ved kassen, at du ønsker at blive Club INTERSPORT medlem tilknyttet Frederiksberg Boldklub, her vil du så få udleveret kortet der kan bruges med det samme. Dog skal du for at dit medlemskab endeligt træder i kraft aktivere dit kort i den til dig fremsendte aktiveringsmail.

NB! Aktiverer du ikke kortet, vil dit køb ikke blive registreret og du støtter derved ikke klubben.

Er du i forvejen medlem af Club INTERSPORT kan du bare beholde dit gamle kort, men for at støtte klubben skal du medtage kortet i butikken og bede om at få koblet det til Frederiksberg Boldklub.

STADIG I TVIVL?

Dit medlemskab af Club INTERSPORT er en gratis service fra INTERSPORT Frederiksberg Centret og du kan til enhver tid melde dig ud af klubben.

INTERSPORT Frederiksberg Centret

Frederiksberg Centret, Falkoner Allé 21, 2000 Frederiksberg C., Tlf. 38 88 01 68