Menu

Café 1912

image

 

 

Café 1912 - Hjertet i FB's klubhus

 

Åbningstider:
Mandag: 15.30-21.00
Tirsdag: 15.30-21.00
Onsdag: 15.30-21.00
Torsdag: 15.30-21.00
Fredag: Lukket
Lørdag: 09.30-16.00 (Lukket januar og februar)
Søndag: 09.30-16.00 (Lukket januar og februar) 

 

Café 1912 i vores klubhus på Jens Jessens Vej 24A, ligger på 1. sal med tilhørende altan-terrasse og udsigt ud over banerne. Det er Frederiksberg Boldklubs bestyrelse der står for driften af Café 1912.

Café 1912 skal og kan primært benyttes af FB's medlemmer og deres pårørende, samt FB's trænere og ledere, men alle byens borgere er dog velkomne i den daglige åbningstid.
Café 1912 har plads til i alt 72 spisende gæster.
Cafeen kan deles op og består således af både 'Store Café' og 'Lille Café'.
Det er FB’s Food, House & Event-manager, der står bag kødgryderne i Café 1912, som er opkaldt efter året hvor FB blev stifter. Christian er udlært kok fra Nouvelle, der dengang havde en Michelin-stjerne - og Le Petit Sirene nede i franske Nice, tilbage i 1996. Han har igennem det meste af sit arbejdsliv været indenfor Catering-faget, med afstikkere som køkkenchef på Café Sokkelund og som køkkenleder på Gefion Gymnasium. Han var selvstændig i Merricks i 8 år med eget køkken inde i Kødbyen, hvor han primært leverede frokostordninger til virksomheder i Storkøbenhavn. Christian har haft sin gang i FB i mere end 15 år som både træner og bestyrelsesmedlem. Det er Christians ambition at der serveres solide hverdagsretter, som han selv holder af og maden laves med årstidens råvarer, hvor det forsøges at ramme så mange smagsløg som muligt.

Udlån af Café 1912:
For booking af Café 1912 til både klubrelaterede og private arrangementer samt menukort, drikkevarer og drejebog - se nærmere her

 

Kontakt:
Food, House & Event-manager
Christian Kjærgaard
cafe1912@frederiksberg-boldklub.dk

 

Ugens ret:
Marts/april 2024 

Uge 12: Kylling, chorizo og pasta i tomat/basilikum sauce
Uge 13: Lukket pga. påskeferie
Uge 14: Hakkebøf med kartofler, sovs, bløde løg og surt
Uge 15: Byg selv burger med pommes frites
Uge 16: Tarteletter med høns i asparges
Uge 17: Wok med oksestrimler, nudler og grønt
Uge 18: Spaghetti Bolognese og hvidløgsbrød


Ugens ret serveres mandag til torsdag fra kl. 16.30 til kl. 20.45

Som fast børnevenlig ret serveres der hver uge pasta og kødsovs ved siden af ugens ret.

Husk at gøre opmærksom på allergener og øvrige forhold (eksempelvis muslimsk baggrund) 

Pris for ugens ret:
Kr. 40 pr. barn under 12 år
Kr. 65 pr. ung/voksen fra 12 år

 

Menukort:

 

MobilePay:13591

 

 

 

 

Luk